Designed to look great long after the seasonal trend is dead

Halsduk Ambassadeur Angodiva in de “spotlight”

Wie is Naima Cinosanda?

Mijn volledig naam is Naima Cinosanda Sandele, ik ben Angolees en woon sinds 2001 in Nederland. Ik ben erg gepassioneerd over stijl / mode en cijfers, daarom lanceerde ik mijn blog in 2016 direct na mijn afstuderen. Ik ben ook moeder van 3 kinderen, een 11 jarig meisje en twee jongens van 7 en 5 jaar. Ik geloof in God en ik ben een dromer. Ik geloof dat het onze dromen zijn die betekenis geven aan ons leven. Of deze nu klein zijn of groot. Daaruit komt de energie die ons dagelijks voedt. Daarom word ik graag omringd door optimistische mensen. Ik hou ook van schrijven, lezen, bioscoop (voornamelijk films gebaseerd op waargebeurde verhalen, romans en komedies) en ik luister graag naar muziek.

Hoe oud was je toen je naar Nederland kwam?

Ik ben naar Nederland gekomen toen ik 16 jaar oud was.

Vertel ons eens over jouw eerste jaren in Nederland?

Ik deel graag mijn eerste jaren in Nederland in twee fasen: nieuwsgierigheid en aanpassing. Voordat ik naar Nederland kwam had ik nergens anders gewoond dan in Angola. Ik was overspoeld met nieuwsgierigheid over deze nieuw wereld. Angola en Nederland zijn twee totale verschillende realiteiten. Bijvoorbeeld in Angola heb je twee seizoenen, de zomer die 9 maanden duurt en de “cacimbo” winter die 3 maanden duurt. Nederland daarentegen heeft 4 seizoenen. Ik ben in januari naar Nederland gekomen, midden in de winter. Ik herinner me dat het veel sneeuwde. Ik vond de kou niet zo leuk maar de sneeuw vond ik zo geweldig! Kort daarna begon een prachtige lente, gevolgd door een zomer die me aan Angola deed denken. Deze periode werd ook gevolgd door een feestperiode, het carnaval in februari, de Koninginnedag en vervolgens het tropische carnaval in juli. Het was leuk en ik had het gevoel dat ik een lange vakantie had. Daarna volgde de aanpassingsfase, wat ook de moeilijkste en de belangrijkste fase was. Plots leek het alsof de vakantie voorbij was en werd het tijd om terug te keren naar het echte leven. Het begon met het missen van mijn familie,(ik was in Nederland alleen met mijn jongste zusje van 7 jaar oud), eenzaamheid, angst voor het onbekende, culturele verschillen enzovoort. Ik herinner me dat ik in dit stadium ook veel huilde. Maar het was ook de fase waarin ik me realiseerde dat mijn leven hier eigenlijk een geweldige kans was, die veel mensen in mijn situatie niet hadden. Op dat moment besloot ik deze kans ook te nemen en het er het best van te maken. Ik stopte me huilen. Ik heb me aangepast en ik begon het naar mijn zin te krijgen in Nederland. Ik mis Angola nog wel heel erg, maar ik ben wel gelukkig in Nederland.

Wat was jouw belangrijkste motivatie om content creator te worden?

Toen ik in 2015 mijn Instagram opende, realiseerde ik me, dat ik met wat ik deelde, mensen kon inspireren. Niet alleen vanwege de outfits die ik deelde, maar vooral vanwege de boodschap die ik in combinatie met de outfits deelde. Ik was super blij en verrast met de positieve feedback die ik van mijn volgers kreeg. Ik hou van schrijven, mijn ideeën en emoties achter mijn stijl onder woorden brengen geeft me veel voldoening. De mogelijkheid om dat te delen met de wereld en tegelijkertijd anderen mensen te inspireren, was mijn grootste motivatie om content creator te worden.

Wie is jouw grote inspirator?

Mijn ouders. Mijn vader, omdat hij me de belangrijkste lessen van mijn leven heeft geleerd. Hij leerde me ambitieus te zijn, te dromen en in mijn dromen te geloven, ongeacht de omstandigheden. Mijn vader was ook heel stijlvol en zelfverzekerd. Als kind vond ik hem altijd heel cool. Door hem begreep ik later dat stijl niet over trends gaat, maar over de weerspiegeling van onze persoonlijkheid in ons kledingkeuzes. Hoewel ik mijn moeder niet heb gekend (zij is overleden toen ik een baby was), bewonder ik altijd haar foto’s. Zij had gevoel voor mode en ze had heel veel stijl. Zij maakte haar eigen kleding. Ik droomde ervan om op haar te lijken wanneer ik volwassen zou zijn. Mijn dromerige ziel en mijn liefde voor vintage komt van haar. Vanwege mijn moeder waardeer ik het leven veel meer en iedereen die bij mijn leven hoort. Ik ben een dankbaarder persoon geworden en ik neem niets als vanzelfsprekend.

Wat onderscheidt jou van andere content creators?

Ik geloof dat er altijd een verhaal is achter elke stijl. In mijn content vertel ik het verhaal achter mijn stijl. En ik geloof dat ieder mens een uniek verhaal heeft.

Hoe vind jij balans tussen privé en werk?

Het is niet altijd makkelijk. Vooral omdat ik naast Angodiva ook nog een baan heb als Financieel Medewerker. Ik heb een dagelijkse structuur gecreëerd dat mij helpt het balans te houden. Bijvoorbeeld, ik ben elke dag om 5:15 wakker. Ik neem altijd 45 minuten om mijzelf eerst klaar te maken. Om 6:00 uur maak ik het ontbijt van mijn kinderen klaar. Daarna maak ik ze 1 voor 1 wakker. Meestal rond 7:30 is iedereen klaar met eten en laat ik ze nog 15 minuten tv kijken. Om 8:00 zijn we de deur uit. Na het werk probeer ik echt voor ze aanwezig te zijn en met hen dingen te doen. Vaak voeren we diepgaande gesprekken over wat ze gedaan hebben op die dag op de school en op de BSO en doen we leuk dingen samen. Om 8:00 breng ik ze naar bed. Daarna maak ik de keuken schoon en dan is het “me time”. Meestal ga ik schrijven of een boek lezen of een film kijken. Mijn werk als content creator is eigenlijk een combinatie van hobby en werk. Ik probeer mijn kinderen zoveel mogelijk erbij te betrekken. Bijvoorbeeld, als ik een fotoshoot heb in een andere stad, probeer ik, wanneer het kan, er een weekendje weg van te maken. Zodat ik zoveel mogelijk weg bij hen ben en we samen mooie herinneringen kunnen bouwen. Wanneer nodig en het haar uitkomt, past mijn zusje regelmatig op. Het loopt niet altijd soepel hoor. Soms is het huis wat rommeliger dan normaal en soms zijn wij net iets te laat op de zwemles of bij de kerk, haha.

Als je 1 persoonlijke levensles zou mogen delen, welke zou dat dan zijn?

Start where you are with what you have, do what you can and everything will take its place (Eric Thomas). Ik probeer dit zo vaak mogelijk toe te passen. Eigenlijk zou ik dit interview niet geven als ik dit niet had toegepast.

Welke dromen wil je nog realiseren?

Ik heb verschillende dromen om waar te maken, maar eerst wil ik mijn blog naar een hoger niveau brengen: meer groeien, meer partnerschappen aangaan, enz. En daarna wil ik mijn eigen kledingmerk starten en een boek schrijven.

Tot Slot;

Wat is jouw favoriete Halsduk item?

Hasduk is de afgelopen jaar zo sterk gegroeid dat het moeilijk is om te kiezen. Zoveel nieuwe mooi items zijn bij gekomen. Kimo Denim Luxe lang DB en de Kimono Jacket Marni zijn geweldig en super stijlvol. Maar ik moet wel zeggen dat de Halsduk Fåglar Kimono mijn hart heeft gesloten. Het is mooi, uniek, elegant, tijdloos en comfortabel. Ik hou ervan dat bij Halsduk de kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit altijd voorop staan. Als blogger is het een eer om zo’n uniek merk te mogen vertegenwoordigen.

Hoe combineer jij jouw Halsduk het liefst?

De Halsduk Fåglar Kimo is eigenlijk een zeer veelzijdige kledingstuk. Ik draag het liefst als een jurk of gecombineerd met een witte pantalon -en blouse. En hakken natuurlijk (lol). Maar gecombineerd met jeans, laarzen en een simple top kan je ook een mooie casual-chique outfit mee creëren

deel deze talk met vrienden

Processing...

Silk

Limited Edition

Cashmere

Merino wool

Made to order

One of a kind

Cardigans

Kimonos / kaftans

Elin Top

Elin Pants

Denim kimono jacket

Denim pants

Overslag jurk

Broek

Denim kimono jasje

Denim broek

Join the Halsduk society