Designed to look great long after the seasonal trend is dead

Halsduk ambassadeur Gigi Bowmer in de “spotlight”

Wie is Gigi?

Positiviteit, doorzettingsvermogen en “joie de vivre” is waar ik voor ga. Ik ben dol op mijn Jan en al onze kinderen. Samen er op uit, borrelen, golfen (momenteel in verband met Covid-19 op sporadische momenten. Weliswaar chippen en putten ‘in de achtertuin’.) Wandelen met teckel Jackie, sporten of een mooi boek lezen. Normaliter ga ik graag uit eten, nu worden mijn kookkunsten er steeds beter op.

Wanneer besloot je, ik wil een make up artist worden?

Ik hou van mensen, van autheniciteit en ik geloof in de kracht van uitstraling. Vrouwen laten zien hoe gaaf ze zijn en wat ze daarmee met zichzelf kunnen bereiken. Dat is m’n passie waarbij ik feitelijk vanzelf uitgekomen ben. In plaats van streven naar perfectie, het bijzondere laten shinen.

Wat is het geheim achter het succes van Gigi Bowmer?

Geloven in waar je voor staat. Altijd doorgaan en jezelf met de juiste, fijne mensen omringen.

Bij welke persoonlijkheid zou jij graag nog eens de visagie willen verzorgen?

Bij zovéél vrouwen. Je blijft je als vrouw ontwikkelen en ik geloof dat, al ben je nog zo mooi, het altijd nog makkelijker, mooier, natuurlijker, sprekender, sneller of pakkender kan. Maar Koningin Maxima of advocaat Inez Weski bijvoorbeeld. Twee heel verschillende, fantastische vrouwen. Ik heb ongelooflijk veel respect voor de manier waarop zij zich onvermoeibaar inzetten.

Welke gouden make up tip zou je deze twee power vrouwen willen geven?

Advocaat Inez Weski zou ik willen laten zien dat door bepaalde accenten anders te plaatsen, ze nog krachtiger en meer als zichzelf over zou komen. Geraffineerde, ijzersterke power. Koningin Maxima ziet er altijd fantastisch uit en mijn stijl van visagie zou haar laten schitteren.

Hoe vind jij balans tussen privé en je werk?

Werk en privé zijn aardig vaak verweven. Aan de ene kant werk ik door heel de Benelux en aan de andere kant heb ik de heerlijke rust van m’n schitterende studio. M’n werk voelt bijna nooit als werk. Daarom heb ik moeten leren om zo te plannen dat alles in verhouding blijft.

Als je 1 persoonlijke levensles zou mogen delen, welke zou dat dan zijn?

Geloof in jezelf, jij bent goed zoals je bent, zet door en gun jezelf wat joie de vivre.

Welke dromen wil je nog realiseren?

Die heb ik veel. Naast verder uitgroeien als hét Benelux go to adres voor persoonlijk make-up advies voor ambitieuze vrouwen, hoop ik later als oud dametje bv gezellig om de zoveel tijd eens met één of meerdere van de kinderen iets super tofs te gaan doen als een tripje naar Parijs, samen uit eten, of wat dan ook.

Tot Slot;

Wat is jouw favoriete Halsduk item?

Dat is moeilijk kiezen uit de mooie stukken die je creëert Zo geeft de zijden kimono die je voor me maakte het gevoel van sportief, chique allure. En de shawl van de afbeelding is een alleskunner, een toverstokje. Bij een pak, nonchalant omgeslagen of mooi gestrikt. Het is altijd succes verzekerd. Heel fijn om in een handomdraai allure toe te kunnen voegen.

Hoe combineer jij jouw Halsduk het liefst?

Op allerlei manieren, je kunt er alle kanten mee op. De merino wollen vesten draag ik graag op wijde of juist redelijk skinny broeken.

deel deze talk met vrienden

Processing...

Silk

Limited Edition

Cashmere

Merino wool

Made to order

One of a kind

Cardigans

Kimonos / kaftans

Elin Top

Elin Pants

Denim kimono jacket

Denim pants

Overslag jurk

Broek

Denim kimono jasje

Denim broek

Wordt een Halsduk VIP member

(*)Deze code is niet van toepassing op Limited Editions en sales.