Designed to look great long after the seasonal trend is dead

Halsduk ambassadeur Sophie Van de Vyver in de “spotlight”

Wie is Sophie?

Ik ben Sophie en al bijna 20 jaar ben ik professioneel en vooral passioneel bezig met mode en styling. Ik hou van een persoonlijke, authentieke en spontane aanpak en wil zoveel mogelijk vrouwen coachen naar hun mooiste ‘ik’.

Hoe is Sophisticatedbox ontstaan?

Vijf jaar geleden ben ik mijn dagelijkste outfits beginnen te posten op Instagram. Gewoon voor de fun. Ik deelde toen meestal looks die ik verkocht in mijn eigen home/webshop. Ondertussen heb ik de eigen verkoop gestopt en werk ik als fulltime blogster voor bekende Belgische, Nederlandse en Deense modemerken. De naam op zich kwam er door het idee om gesofisticeerde (en waarin je ook mijn naam kan vinden) volledige kledingsets (vandaar het woord box) te creëren voor dames.

Wat is het geheim achter het succes van Sophisticatedbox?

Moeilijk te zeggen van mezelf. Ik denk omdat ik volledig mezelf ben. Ik houd er rekening mee met wat de dames graag van mij willen zien, wie ik ben en welk advies ik ze geef. Er zit een echt persoon achter mijn blog, die meeleeft en reageert op vragen. Ik denk na over wat ik deel op social media. Wat leeft? Waar hebben mensen behoefte aan? Een echt verhaal dat aansluit bij mijn doelgroep (voornamelijk dames van mijn eigen leeftijd).

Waar haal jij jouw fashion inspiratie vandaan?

Ik zit uren op het net naar andere fashionista’s te kijken, bezoek modebeurzen en volg opleidingen/trendlezingen.

Wie is jouw stijl icoon?

Ik heb niet echt één stijlicoon of direct één voorbeeld. Ik hou te veel van ALLES en MIX heel graag stijlen en kleur, alsook merken door elkaar. Ik volg mijn eigen buikgevoel en heb niet direct een voorbeeld.

Hoe vind jij balans tussen privé en je werk?

Dat vind ik heel moeilijk te zeggen, omdat die twee zo nauw met elkaar verbonden zijn. Ik ben altijd online, ook tijdens avonden/weekends/vrije tijd. Als ik met vakantie ben gaat het werk door, want mijn volgers willen weten waar ik ben, wat ik doe en wat ik op welk moment aan heb. Het stopt eigenlijk nooit.

Als je 1 persoonlijke levensles zou mogen delen, welke zou dat dan zijn?

Doe wat je graag doet, leef je passie!

Welke dromen wil je nog realiseren?

Een eigen collectie of in samenwerking met een merk een eigen capsule uittekenen.

Tot Slot;

Wat is jouw favoriete Halsduk item?

Ik ben helemaal gek van mijn nieuwe lange denim kimono; een exclusief stuk die niet iedereen heeft. Ook mijn nieuwe cashmere sjaal zal ik deze zomer heel veel dragen.

Hoe combineer jij jouw Halsduk het liefst?

Ik vind een item geslaagd als ik het op 100 tal manieren kan combineren. Als het past en voor alle gelegenheden. Dat doet mijn lange denim kimono perfect.

deel deze talk met vrienden

Processing...

Silk

Limited Edition

Cashmere

Merino wool

Made to order

One of a kind

Cardigans

Kimonos / kaftans

Elin Top

Elin Pants

Denim kimono jacket

Denim pants

Overslag jurk

Broek

Denim kimono jasje

Denim broek

Wordt een Halsduk VIP member

(*)Deze code is niet van toepassing op Limited Editions en sales.