Designed to look great long after the seasonal trend is dead

Ontdek de kimono's

Made to order

De made to order collectie wordt uitsluitend op bestelling gemaakt. Door op deze duurzame manier te produceren, verspil ik geen materialen en overschot op voorraad en kan ik 100% inzetten op kwaliteit.

One of a kind

Verwen jezelf met iets unieks wat niemand anders heeft.  Deze kimono jasjes worden gemaakt van exclusieve designer stoffen die bij Halsduk een tweede leven krijgen. Van zowel Nederlandse als internationale designers. Van 3d stoffen tot rijke zijden jacquard stoffen. Uitsluitend van de mooiste en beste kwaliteit. 

Vesten

Jezelf omhelzen met een zacht vest die niet kriebelt? Dat kan! De vesten uit de Löv collectie zijn jacquard gebreid van 100% extra fijn Merino wol. Merino wol heeft als eigenschap dat het zacht is, sterk is en niet kriebelt. Door de mooie glans van het garen heeft de Löv collectie een luxe uitstraling.

KAFTAN

Kaftan by Halsduk is een elegante en stijlvolle kaftan. Gemaakt om te dragen tijdens verschillende gelegenheden. Of je nu naar het strand gaat, gaat lunchen of wil shinen tijdens een feest. 

ZIJDEN KIMONO'S

De zijden kimono’s is een unieke collectie van Halsduk. De prints van de stoffen zijn ontwikkeld door Esmee zelf. 

Om duurzaam om te gaan met deze rijke materialen wordt zowel de kaftan als de zijden kimono in kleine oplages of op bestelling gemaakt. 

Processing...

Silk

Limited Edition

Cashmere

Merino wool

Made to order

One of a kind

Cardigans

Kimonos / kaftans

Elin Top

Elin Pants

Denim kimono jacket

Denim pants

Overslag jurk

Broek

Denim kimono jasje

Denim broek

Verlaat ons nog niet

Wil jij als eerste een blik werpen op onze nieuwste collectie? Boek jouw private shopping moment in en shop in alle rust en comfort!

Join the Halsduk society