Designed to look great long after the seasonal trend is dead

Ontmoet de designer

“Na 20 jaar werken in het familiebedrijf, besloot ik een carrière switch te maken en mijn passie en liefde voor het creëren en ontwerpen van mode te volgen”(E.M.)

Video afspelen

“Het doel van mijn ontwerpen is het empoweren van vrouwen die zichzelf graag willen onderscheiden”

De passie van Halsduk

Het begon vijf jaar geleden met sjaals die opvielen door het serene design en een ongekend zachte touch. Handgeweven en fijn gebreide sjaals van zijde, Merino wol en cashmere. Maar inmiddels staat Halsduk by Esmee voor méér.

Halsduk heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in een duurzaam modelabel die haar eigen plan trekt. Van sjaals tot kimono’s, broeken en jurken. Couture Streetwear next level. 

Lees meer

Ik zie mezelf als een pionier op het gebied van tijdloze en dus duurzame mode. Omdat ik het op mijn manier doe, zonder me te laten beïnvloeden door modetrends. Ik laat me graag inspireren door kunstenaars, zoals bijvoorbeeld door de Russische kunstenaar Slava Fokk en de Nederlandse kunstenaar Joris van Spaendonck.

Door mijn samenwerkingen met Nederlandse ateliers kan ik mijn klanten net even iets extra’s bieden, zoals; de “Custom made” collectie. Uit de stoffen collectie van “Halsduk” kies jij jouw favoriete stof en maak jij zelf de combinatie met de voering of biaisband en de kleur van de riem. “Made to measure” service. Zonder meerprijs kan jouw “Halsduk” op lengte gemaakt worden. Ideaal als je wat langer of korter bent dan gemiddeld. Wil je iets unieks? Dan kan je kiezen uit de “one of a kind” kimono jasjes. Deze worden gemaakt van zeer exclusieve stoffen. Of wil jij jezelf onderscheiden met iets speciaals? Dan bied ik je de Limited Edition. Deze bijzondere collectie sjaals heb ik gemaakt in samenwerking met verschillende kunstenaars. Internationaal en/of Nederlands.

Samenwerking met kunstenaars

Kunst en mode gaan hand in hand. Niet alleen qua design of voor het gebruik van prints, maar ook qua benadering. In een kunstwerk investeer je. Je kiest het met zorg uit en je hebt er jarenlang plezier van. Zo zie ik dat ook met kleding. Je investeert in een mooi stuk en daar heb je jarenlang draagplezier van.

Halsduk in de pers

Halsduk by Esmee blijft niet onopgemerkt. In Nederland en internationaal heeft zij verschillende publicaties gehad. Zowel online als in diverse magazines en dagbladen.

IMG_0027

Ontvang onze nieuwsbrief en ontdek
de wereld van Halsduk;

collecties, nieuws, tips en verrassingen

Processing...

Silk

Limited Edition

Cashmere

Merino wool

Made to order

One of a kind

Cardigans

Kimonos / kaftans

Elin Top

Elin Pants

Denim kimono jacket

Denim pants

Overslag jurk

Broek

Denim kimono jasje

Denim broek

Verlaat ons nog niet

Wil jij als eerste een blik werpen op onze nieuwste collectie? Boek jouw private shopping moment in en shop in alle rust en comfort!

Wordt een Halsduk VIP member

(*)Deze code is niet van toepassing op Limited Editions en sales.