{{ids.length}}
Shopping Bag {{ids.length}}
 

Over Halsduk

Halsduk by Esmee is een Nederlands mode merk voor unieke kimono's en sjaals. 

Geïnspireerd door Scandinavië ontwerpt, oprichtster en eigenaresse Esmee, ieder Halsduk zelf. Haar liefde voor Scandinavië loopt als een rode draad door haar collectie. Dat zie je terug in de ontwerpen, kleuren en puurheid van haar producten. 

Om te creëren wat Esmee in gedachten heeft, werkt zij samen met diverse top ateliers in Nederland. Halsduk staat voor kwaliteit en duurzame productie. Voor het waarborgen van de kwaliteit en de exclusiviteit, worden de producten in kleine oplages, Limited collecties of van ieder 1 gemaakt. Door op deze manier te produceren krijgt ieder item de aandacht die het verdient. De materialen worden met zorg geselecteerd en er wordt op een eerlijke manier geproduceerd. Op deze manier hopen wij een bijdrage te leveren aan een beter milieu. 

Met Halsduk willen wij degenen bereiken die kiezen voor een duurzame en eerlijke productie en liefhebbers zijn van unieke en hoge kwaliteit producten. Waar ook ter wereld. 

Je kiest niet voor zomaar een Halsduk, je kiest voor een signatuur. Hoe leuk is het om iets te dragen wat bijna niemand of zelfs helemaal niemand heeft?

Halsduk is verkrijgbaar via verschillende retailers en online via de Halsduk webshop

 

 

100% veilig winkelen Gratis Levering Duurzaam geproduceerd