“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

HAHA kimono jasje

What’s your HAHA?

HAHA kimono jasje is ontworpen in samenwerking met Anouk Schonk. Dit zacht grijze kimono jasje met een verfijnde kanten rug en kanten manchette, staat symbool voor elegantie, transparantie en vrouwelijkheid. Op de rug prijkt een kobalt blauwe pijl in de vorm van drie op zijn kop handgeborduurde V’s. De V’s staan voor Vooruitgang, Vastberadenheid en Vreugde.  Kimono jasje HAHA wordt geleverd met 2 riemen. 1 in de zacht grijze stof en 1 in de statement HAHA riem.

Hoe te dragen:

Kimono jasje HAHA is niet alleen vrouwelijk en elegant, maar kan ook heel goed stoer gedragen worden met bijvoorbeeld denim of op een cargo broek. Wil je voor een vleugje sexy gaan, draag er een zwart kanten bralette onder. Kies je liever voor wat meer ingetogen? Ga dan voor een zwart hemdje of voor wat stoerder draag er een t-shirt of tanktop onder.

Voorraad:

Het HAHA kimono jasje wordt in kleine oplages gemaakt. Is jouw maat niet op voorraad? Plaats een backorder of stuur een e-mail naar info@emhstyling.nl. Je ontvangt bericht wanneer jouw maat beschikbaar is.

Over HAHA the Label:

HAHA the Label is een samenwerking tussen Halsduk by Esmee en Anouk Schonk. Met HAHA the Label willen wij andere inspireren. Leer hier meer over deze bijzondere samenwerking.

Wellicht vind je de andere items van Halsduk ook interessant? Bekijk onze andere ready to wear collectie.

(Verzending wereldwijd. Gratis binnen de Benelux.)

 454,00

Kimono jasje recht model aan de voorzijde. Rug afgewerkt met zwart kant. Zwart kant aan de manchette. Op de bovenkant van de rug zit een kobaltblauwe hand geborduurde V. Het jasje wordt geleverd met 2 riemen. Één riem in de stof van het jasje en één statement riem met HAHA logo.
Wool touch: 80% PE, 15% Viscose en 5% Elastine.
Wereldwijd verstuurd. Binnen de Benelux: 1-3 dagen gratis verzending. Buiten de Benelux: 3-10 dagen + verzendkosten. (De verzendkosten worden vermeld bij het afrekenen.)

Misschien vind je dit ook leuk

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren