“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

HAHA The Label by Halsduk

HAHA the label symbool voor vechtlust

Oktober 2024 lanceren Esmee Markhorst en Anouk Schonk een nieuw mode item. Een item met een verhaal, dat symbool staat voor doorzettingsvermogen, kracht en vreugde van een strijdlustige jonge vrouw.

HAHA is een acroniem van Halsduk by Esmee en Anouk en toont daarnaast de positieve levensinstelling van het ontwerpersduo. ‘Want hoe jong je ook bent en wat je ook overkomt, het leven zal je na tegenslag weer toe lachen. Geef dus nooit op, probeer altijd te blijven lachen, plezier te hebben en te genieten van het leven.’

Creatieve band

De innige band tussen beide vrouwen, dateert al vanaf Anouks geboorte. Ooit was Anouk zelfs model voor een sjaalcollectie van Esmee.  Een jaar geleden stond opnieuw een fotoshoot gepland voor wederom een sjaalcollectie. Toen sloeg in juni 2023 het noodlot toe en raakte Anouk betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Maandenlang vocht ze in een Antwerps ziekenhuis voor haar leven, waarbij haar been niet gespaard kon blijven. Strijdlustig startte ze met zware revalidatie en met de acceptatie van haar nieuwe lichaam en leven. Het eerste dat Anouk na haar ongeluk meedeelde: “De fotoshoot gaat gewoon door hoor!”

Esmee liep al langere tijd rond met het idee om een item te ontwikkelen speciaal voor jonge vrouwen. En had daarbij steeds Anouks gezicht in gedachte. Esmee besloot Anouk volledig carte blanche te geven voor het ontwerp, dit bood haar een welkome en creatieve afleiding tijdens de revalidatie.

Oktober 2024 lanceren Anouk en Esmee hun eerste product dat onder de naam HAHA the Label komt te vallen. Volg ons avontuur op Instagram. 

@haha.the.label

@anoukschonk

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren