“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Ambassadeurs

Ontdek de inspirerende verhalen van onze krachtige ambassadeurs van Halsduk by Esmee. Deze power vrouwen omarmen de producten van Halsduk by Esmee en delen dezelfde waarden als ons merk. Leer meer over waarom zij dolgraag een Halsduk by Esmee item dragen en laat je inspireren door hun persoonlijke ervaringen.

Sascha Bertus Halsduk Ambassadeur

Sascha Bertus

” “The best way of learning about anything is by doing”. Deze quote staat voor wie ik ben en hiermee begint ook mijn boek Verpak je Succes. Ik ben geboren in Rotterdam en houd enorm van deze stad én de bijbehorende mentaliteit: altijd denken in oplossingen, lekker nuchter en niet lullen, maar poetsen. Dat houdt ook mijn perfectionistische kant in balans. “

Als stijlstrateeg voorzie ik (future) leaders van strategisch advies, zodat ze met vertrouwen en gemak indrukwekkende outfits samenstellen die zowel hun persoonlijkheid als professionaliteit weerspiegelen. Ook ben ik founder van House of Appearance, waar ik samen met een team van experts zakelijke professionals leer hoe ze kunnen connecten, beïnvloeden en overtuigen met hun appearance. 

Privé word ik het meest gelukkig van zowel simpele als bijzondere belevenissen met de mensen die me dierbaar zijn. Denk aan een spontaan etentje met vrienden, een mooi gesprek met m’n kids, naar het bos met m’n hond Finn of na 25 jaar weer samen op vakantie nu de kinderen volwassen zijn. Zakelijk kun je me niet gelukkiger maken als een klant na een uitgebreid traject belt om te zeggen dat de stijlstrategie heeft gewerkt en het gewenste doel is bereikt. 

Welke persoonlijke levensles zou jij graag willen delen? 

Zet jezelf op nummer 1! Voor mij is grenzen stellen het afgelopen jaar het thema geweest en dan leer je om eerst aan jezelf te denken. Het voelt egoïstisch om dat te doen, maar dat is het juist niet. Je betekent juist meer voor anderen door jezelf te geven wat je nodig hebt.

Tot slot: Wat is jouw favoriete Halsduk item? 

Sinds ik het denim kimono-pak gedragen heb voor een shoot was ik verliefd. Dit pak moest ik hebben! De stijl van het pak past perfect bij me, zeker omdat het zowel chic als sportief te dragen is. Veel mensen weten niet dat ik een Aziatische echtgenoot heb. Dat maakt het voor mij extra bijzonder om een kimono-jasje te dragen. 

Sascha Bertus is oprichtster en eigenaar van House of Appearance

Vief Croon

Vief Croon, is getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Haar beste vrienden omschrijven haar als een planner, ondernemend, gefocust, zorgzaam en eigenwijs.
Vooruit kijken past beroepsmatig zeker ook bij deze karakter eigenschappen.

“You’re never fully dressed without a smile”
Na 20 jaar gepassioneerd werkzaam te zijn geweest als mondhygiëniste besloot ik om mijn hart voor mode te volgen. Na een opleiding Imago Styliste heb ik naast mijn werkzaamheden in de tandartspraktijk nu ook mijn eigen Fashion Salon en geef ik Styling Advies.

Het is super om met Esmee samen te werken. Haar prachtige kimono jasjes komen helemaal tot hun recht met de perfecte basics uit Vief’s Fashion Salon.
Een exclusieve kimono of sjaal van Halsduk by Esmee mag in geen enkele garderobe ontbreken. Met oog voor detail en duurzaamheid maakt Esmee tijdloze mode! Zelf draag ik zowel de kimono jasjes als de sjaals met veel plezier en natuurlijk het hele jaar door! Trots om zulke mooie kleding te kunnen dragen!

Ambassadeur
Ambassadeurs Halsduk by Esmee

Kim Meeuwissen

Kim, woont met veel plezier met haar gezin in het Brabantse dorp Oirschot.
Ze is een trotse moeder van Ties (22) en Fee (20),
Kim is altijd in de weer en zoals zij zichzelf omschrijft; “ik ben een doener, energiek en ondernemend.”


“Als recruiter ben ik helemaal happy in mijn job. Ik vind het heerlijk om mensen verder te helpen aan een baan. Matchen is iedere dag een mega uitdaging.
Mensen aan elkaar verbinden en mijzelf maatschappelijk inzetten vind ik heel belangrijk! Daarnaast ben ik BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand) en heb ik veel bruidsparen mogen verbinden. Daar krijg ik ook mega veel energie van!

Naast een drukke agenda zet ik mijzelf in om events te organiseren voor @Stichtingdon. Met als doel geld in te zamelen voor genezing van diabetes type 1. Een rotziekte waar ook onze dochter Fee sinds 2014 24/7 mee moet dealen.

Naarmate ik ouder word, geniet ik steeds meer van de kleine dingen. Mijn recept om gelukkig te zijn, is dicht bij mezelf te blijven en mezelf te zijn.

Esmee heb ik leren kennen op de tennisclub in Oirschot en haar reis met Halsduk van dichtbij mee mogen maken! Esmee haar drive, positiviteit en warme lieve karakter en haar verhaal achter Halsduk vindt ik zo mooi!

Ik ben dol op mijn kimono’s van Esmee en draag ze graag!
Het beige item met gouddraad is mijn lievelings, vrouwelijk en sexy. Het draagt heerlijk!”

Carola Peters

Carola Peters (Carool), is moeder van 3 dochters, echtgenote, etaleuse, ceramiste en styliste. 

Op freelance basis etaleert Carool al 30 jaar. Maar het liefste zit zij met haar handen in de klei. “Heerlijk om van niets ‘IETS’ te maken en te bouwen”. 

Daarnaast geeft Carool regelmatig interieuradviezen en is zij vrijwilliger bij een organisatie die eenzame ouderen samenbrengt. 

Haar favoriete Halsduk item: “Mijn kimono jasje in de stof van Dries van Noten. Ik was op slag verliefd op de stof en de kleur. En is mede door Esmee haar geweldige advies een echte eye-catcher geworden.”

Carola Peters
Halsduk ambassadeur Isabelle Geraards

Isabelle Geraards

Isabelle, een verbindster pur sang. Ziet altijd mogelijkheden en kansen voor een ander. Isabelle zit vol ideeën en is als een vis in het water als ze mooie evenementen mag organiseren of begeleiden. Ik ben met haar in contact gekomen toen ik ging samenwerken met Van Loon Galleries, waar Isabelle Event Manager is.

Als we Isabelle vragen naar haar favoriete Halsduk item, dan is haar antwoord: “mijn favoriete Halsduk item (kimono jasje, broek of sjaal), dan moet ik zeggen dat ik mijn kimono jasje het meeste draag. Dus dat zal dan wel mijn favoriete item zijn. Maar de mooie zijde sjaals van Slava Fokk en Joris van Spaendonck hebben natuurlijk voor mij een hele bijzondere betekenis.”

Sophie van de Vyver

Sophie Van de Vyver van Sophisticatedbox. Ze is een succesvolle modeblogger en personal stylist in België. Met meer dan 52.0000 volgers op Instagram deelt Sophie dagelijks haar passie voor mode.

Haar favoriete Halsduk item is de Denim kimono jasje.

Sophie van de Vyver

may-britt beau kimono Jasje

May-Britt Beau Bank

May-Britt is werkzaam binnen de advocatuur en gehuwd met haar grote liefde. 

“De afgelopen periode staat mijn leven in het teken van ziek zijn. Hierdoor ben ik anders naar het leven gaan kijken. Ik ben mij nog meer bewust van het feit dat het leven een cirkel is van geluk, verdriet, moeilijke en gelukkige tijden. ” 

Waarom May-Britt voor een jasje van Halsduk koos?

“Bij mijn zoektocht naar het voor mij perfecte kimono jasje heb ik nog een bijzondere wens. Wanneer ik er niet meer ben, zal het kimono jasje worden doorgegeven aan iemand die voor mij heel dierbaar is. Waarbij ik een handgeschreven briefje zal toevoegen, dat het kimono jasje staat voor vastberadenheid en kracht.” 

 

Amanda Rijff

Amanda Rijff, visagiste en schoonheidsexpert. Zij behoort tot de top van de Nederlandse visagisten. En ze is ook de eigenaar en oprichter van Fabelish.com en heeft haar eigen boek Flawless gepubliceerd.

Haar favoriete Halsduk item is de zijden kimono Fåglar.

Amanda Rijff

Amanda Rijff Roze zijden kimono Fåglar

Edith Bosch

Edith Bosch, voormalig Nederlands judoka wonend in Amsterdam. Ze werd wereldkampioen, Europees kampioen en meervoudig Nederlands kampioen. Ze nam vier keer deel aan de Olympische Spelen en won drie medailles (1 x zilver en 2 x brons). Edith is momenteel mede-eigenaar bij AYWE.

Haar antwoord op de vraag wat uw favoriete Halsduk-artikel is, luidt: “Waarom deze vraag? Ik vind alles mooi! Als ik moest kiezen zou ik zeggen mijn unieke kimono, mijn lange zijden kimono en mijn zijden gouden broek. Maar ook mijn wollen blauwe kimono… ooohhh zo moeilijk. Ik wil ze allemaal kiezen!

Angodiva

Cinosanda Sandele, blogger en content creator. Cinosanda is geboren in Angola, woont in Nederland en is afgestudeerd in Bedrijfseconomie. Met meer dan 16.000 volgers op Instagram inspireert ze anderen met haar verhaal en stijl.

Haar favoriete Halsduk item is de zijden kimono Fåglar.

Het concept

Barbara Peek

Barbara Peek, oprichter en eigenaar van het merk La Peek sportstyle.

Haar favoriete Halsduk item is de Fåglar Groot Roze.

Babara Peek

Bettina Kampert

Bettina Kampert, medewerker D-OPS Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).
Als medewerker is Bettina een duizendpoot. Naast alle gebruikelijke ondersteunende taken op het gebied van beleid, procedures, communicatie, stakeholdermanagement, financiën, enz. is zij vooral een vangnet en een orakel. Collega’s kunnen bij haar terecht met veel vragen, maar ook voor het opperen van nieuwe ideeën, het delen van zorgen of gewoon een praatje, het komt allemaal voorbij. Verder is de samenwerking met de directeur zo goed dat er veel reflectie- en evaluatiegesprekken plaatsvinden; wat gaat goed, wat kan beter…. Ik geniet van deze gesprekken, ik leer nog elke dag!

Wat is haar favoriete Halsduk item?

De Halsduk kimono jas. Wat een plaatje en wat een mooie kwaliteit. Ik voel me geweldig als ik het draag. Soms op een leren broek met hakken eronder maar het gaat ook met gemak met een jeans en stoere sneakers waardoor de kimono ook super veelzijdig is.

Florentine Verheijen

Florentine Verheijen, directeur Human Capital bij Canon Business Center Northeast en OSN.

Haar favoriete Halsduk item is de Fåglar Kimono.

Sonja Pessel

Sonja Pessel, onderneemster en eigenaresse van woonwinkel Parvani in Kamerik.

Haar favoriete Halsduk item is de Löv Beige.

Sonja Pessel

Gigi Bowmer

Gigi Bowmer, visagiste. Zij onderscheidt zich in professionaliteit en kwaliteit. Haar passie is om ambitieuze zakenvrouwen een top indruk te laten maken. Zo combineert Gigi schoonheid en business op een zeer persoonlijke manier.

Het antwoord op de vraag wat uw favoriete Halsduk-artikel is, luidt: “Het is moeilijk kiezen uit de prachtige stukken die u maakt. Bijvoorbeeld, de zijden kimono die je voor mij maakte geeft een gevoel van sportieve, chique allure.
En de sjaal op de foto is een alleskunner, een toverstokje. Met een pak, nonchalant gevouwen of mooi gestrikt. Het is altijd succesvol. Erg leuk om in een handomdraai allure toe te kunnen voegen.”

Gigi Bowmer

Philomène Klomp

Philomène is zelfstandig onderneemster. Als Cross Cultural Trainer & Behavioral Expert helpt ze mensen hun potentieel maximaal te benutten.

“Ik hou gewoon van mensen en mijn grootste resultaat is zien dat mijn cliënten gemakkelijker kunnen communiceren en beter presteren.” 

Op de vraag; Wat is jouw favoriete Halsduk item? Luidt haar reactie: “Een moeilijke keuze. Mijn favoriete item is het kimono jasje Elegante groen. Schitterende kwaliteit en ongelooflijk comfortabel. Halsduk geeft mij die moderne, maar toch zakelijke twist.”

Philomène klomp

Philomene Klomp Halsduk Ambassadeur

Angela Ursem

Angela (49) is een slasher: ondernemer / zakenpartner / vrijwilliger / moeder / echtgenote / vriendin / collega ;-). Zo is het echt voor mij: altijd bezig, liefst 10 dingen tegelijk!

Zij is oprichtster van het huidverzorgingsmerk “Food for Skin”. Tevens bestuurslid van de Kromkommer Stichting.

Haar favoriete Halsduk item is de denim kimono jas.

Food for skin

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren