“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Ambassadeurs

Ontdek de inspirerende verhalen van onze krachtige ambassadeurs van Halsduk by Esmee. Deze power vrouwen omarmen de producten van Halsduk by Esmee en delen dezelfde waarden als ons merk. Leer meer over waarom zij dolgraag een Halsduk by Esmee item dragen en laat je inspireren door hun persoonlijke ervaringen.

Jeanine Timisela

Jeanine Timisela

Wie is Jeanine?

Ik ben Jeanine Timisela, ik ben 57 jaar, getrouwd met Angelo en heb 2 prachtige kinderen, een zoon van 24 en een dochter van 22 jaar. Ook ben ik trotse oma van een prachtige kleinzoon!

Wat is je achtergrond?

Wij wonen in het prachtige Oirschot, maar ik ben opgegroeid in Son & Breugel. Mijn grote droom was altijd om zelfstandig onderneemster te worden en dat is me ook gelukt.

Wat doe je in het dagelijkse leven? 

Ik heb een lingeriewinkel, ‘t Weverke in het hartje van Oirschot, waar ik iedere dag met veel plezier werk. Het mooiste van mijn werk is dat je mensen ‘gelukkig’ kan maken en ze blij de winkel weer uitgaan. Het maakt niet uit of dit jonge mensen zijn die voor het eerste bh-tje komen of de senioren die we een handje moeten helpen.

Wat is jouw persoonlijke levensles?

Mijn persoonlijke levensles heb ik meegekregen van mijn vader, veel maal weinig maakt ook veel! Geniet van de kleine dingen…..

 Tot slot; Wat is jouw favoriete Halsduk?

Mijn favoriete Halsduk item vind ik lastig, want ik ben heel blij met het pak omdat dit elegant staat en superfijn draagt, maar de losse kimono vind ik ook fantastisch! Dus beide favoriet 😍

Anita van Reusel

Wie is Anita? 

Sinds 2000 ben ik gelukkig met Mike. Samen hebben wij de twee mooiste en liefste kinderen die een vrouw en moeder zich maar kan wensen! Bastiënne, 21 jaar en Storm, 18 jaar. Zij zijn alles voor mij en ik ben er zo trots op! Geboren en getogen in Oisterwijk, even ‘vreemd’ gegaan, maar ga er nooit meer weg. 

Wat is jouw achtergrond?

Ik kom uit een ondernemersfamilie uit Oisterwijk. Met een zeer hardwerkende vader en moeder. We hebben thuis diverse ondernemingen gehad. Ik ben ermee opgegroeid en ik weet niet beter dan dat er hard gewerkt moet worden om te bereiken wat je wilt. Keihard. Ik denk dat ik mijn creativiteit, doorzettingsvermogen en discipline van mijn vader heb. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. Als kind was het niet altijd makkelijk om mijn ouders altijd aan het werk waren, terwijl ik bij vriendinnetjes anders zag. Hoe het ook kon. Daarentegen ben ik samen met mijn zus en broer nooit iets te kort gekomen. Mooie vakanties, lekkere etentjes en verwend worden met wat zij oké vonden.

Wat doe je in het dagelijks leven?

April 2023 werd ik gevraagd door een toonaangevend adviesbureau voor een functie op de afdeling communicatie. Ik heb geen achtergrond in de wereld van marketing & communicatie, maar ze zagen mij helemaal zitten. Ik heb de sprong gewaagd! Ik vond het nogal wat, om op je 54ste een carrière switch te maken. Maar ik dacht, wat kan het mij verdommen, ik doe het gewoon!! Nu, een half jaar later kan ik zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit. Beste keuze ever! Ik haal er veel energie uit en ik word met de dag weer verrast met alle kennis en ervaring die ik vergaar.

Naast mijn baan in Rijswijk heb ik ook een eigen ‘onderneming’ Anita Werkt! Ik werk voor diverse opdrachtgevers, waaronder een ondernemersvereniging waar ik secretaris ben. Een hele leuke club, waar ik leuke dingen voor mag doen! 

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze Labradoodle Sjors en sport ik veel. In 2019 besloot ik de strijd aan te gaan tegen mijn overtollige kilo’s. Ik besloot om mijn levensstijl drastisch te veranderen, door gezonder te gaan eten en meer te bewegen. Inmiddels ben ik 23 kilo afgevallen. 1 kilo per maand over 2 jaar. Geen poeders, pillen, chirurgische ingrepen of what so ever. Puur op eigen wilskracht en discipline. En daar ben ik best een beetje trots op. 

Ik wil nog eens een eigen label opstarten, 10.000 ideeën, maar het ontbreekt mij momenteel aan tijd. Haha.. Misschien komt het er nog van. Ik ben wel altijd dingen aan het ‘maken’, of dat nu met de hand is of met de naaimachine. Zo heb ik in 2023 de Alpe D’huzes gelopen en heb ik telefoontasjes gemaakt en verkocht om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Dit bovenop alle donaties die ik kreeg. Achteraf denk ik, waar heb ik al die tijd vandaan gehaald?? Honderden heb ik er gemaakt en verkocht. Zo zie je maar, waar een wil is, is een weg. 

Wat zijn je dromen?

Wensen en dromen houd je altijd en dat is maar goed ook! Maar als ik om mij heen kijk, denk ik, wat zou er nog meer te wensen kunnen zijn? Hier ben ik redelijk nuchter in en mijn gezin ook. Thank god! Ik droom nog wel eens dat ik mijn eigen label krijg, mijn eigen creaties in wat voor vorm dan ook. Ideeën genoeg! Wie weet, komt dat nog… en die sixpack, die komt er ook… 

Waar word je gelukkig van?

Ik heb een zeer ‘groot’ sociaal leven, met hele lieve mensen om mij heen. Veel lieve vriendinnen, met wie ik eens per jaar een trip maak. Dat is zoiets speciaals en ik ben zo dankbaar dat ik daar onderdeel van uitmaak. Ik word ook gelukkig van vakanties met mijn gezin, lange wandelingen maken met Mike en Sjors, lekker eten en een goed glas wijn. Dagje strand doet wonderen met mij… En wanneer ik iets in mijn hoofd heb om te bereiken en dat lukt, daar kan ik ook zielsgelukkig van raken.

Wat is jouw persoonlijke levensles?

Lessen genoeg! Hahahaha… Eén ervan is, wanneer je echt graag iets wilt bereiken, dat je er dan voor 1000% voor moet gaan! En laat je niet gek maken! Dat is misschien nog wel de belangrijkste!

Tot slot: Wat is jouw favoriete Halsduk? 

Toen ik deze zwarte kimono zag, was ik meteen verkocht! One of a kind! Zo mooi, vrouwelijk en stoer tegelijk! Voor mij gemaakt lijkt wel!!

Ik geloof dat Esmee deze ook heeft en zo zijn wij de enige op de wereld. Hahaha… Wanneer ik ergens kom met mijn Halsduk, krijg ik altijd complimenten en wordt de vraag gesteld waar ik de mooie kimono vandaan heb… Ik heb mijn item inmiddels al even, ben er zuinig op en maak er nog steeds menigeen jaloers mee! Dank je wel lieve Esmee, fijne vriendin, voor dit unieke en prachtige item. Ik draag het met enorm veel trots!! X

Anita van Reusel
Fréderique Westerveld Westerveld uitvaarten

Fréderique Westerveld

Wie is Frederique?

Ik ben 34 jaar, woon samen met mijn partner Dennis en dochter Cléo in het mooie Oisterwijk, tussen de bossen en het centrum in. Zakelijk ben ik ingetogen, gestructureerd en bescheiden. Ik denk dat mijn vrienden mij privé anders omschrijven 😉haha. Ik hou namelijk ook van genieten in horecagelegenheden met vrienden, of samen met Dennis, maar ik geniet ook van de momenten met mijn dochter, en dan het liefst lekker de bossen in. Door het vak wat ik uitoefen, geniet ik des te meer van de kleine momenten en besef ik maar al te goed dat het leven ineens kan veranderen.

Wat is je achtergrond?

Na mijn HBO Hotel- en Eventopleiding ben ik aan de slag gegaan bij Libéma, een organisatie met diverse beurs- en evenementlocaties, maar ook vakantie- en attractieparken verspreid door Nederland. Ik ben 10 jaar werkzaam geweest in de evenementenbranche. Begonnen als Accountmanager, door gegroeid naar Projectmanager en uiteindelijk Salesmanager, waarbij ik verantwoordelijk was voor 6 locaties evenementen van en voor de zakelijke markt. Hierdoor ben ik jaren bezig geweest met het organiseren, regelen, mensen ontzorgen en hospitality. Ik zat daar goed op mijn plek, maar wist eigenlijk ook al die jaren al dat er iets kriebelde richting de Uitvaartbranche. Ik miste een stukje diepgang in mijn baan.

Wat doe je in het dagelijkse leven? 

In 2022 heb ik de overstap durven maken, ik ben gestopt met mijn baan om me volledig te kunnen focussen op de opleiding tot Uitvaartbegeleider en de opstart van mijn eigen onderneming Westerveld Uitvaarten. (www.westervelduitvaarten.nl). In oktober 2022 ging de site live en hoe bizar, ik kreeg een paar dagen later mijn eerste melding. En om de cirkel toen al rond te maken, was dat van een oud opdrachtgever van Libéma.

Tijdens mijn werk als Uitvaartbegeleidster/ -ondernemer, ben ik dagelijks bezig met families begeleiden in een van de moeilijkste, zwaarste en verdrietigste momenten in hun leven. Met respect voor de situatie, breng ik ook wat luchtigheid. Ik kom niet volledig opgedirkt, in de week voorafgaand het afscheid, bij families thuis en dat doe ik bewust. Nabestaanden zijn verslagen en ik moet ze zelfs soms helpen herinneren om wat eten voor zichzelf te maken, even een frisse neus te halen, laat staan dat ze op hakken lopen en een laag make up op doen. Ik pas me aan, aan de familie, waardoor het heel snel eigen en ongedwongen voelt voor ze.

Wat zijn je dromen?

Ik droom ervan om deze lifestyle (ik noem dit geen werk) heel lang te kunnen blijven hebben en voldoening uit te halen. Waarbij ik graag zo lang mogelijk het alleen blijf doen, zodat ik zeker weet dat Westerveld Uitvaarten bekend staat om de echte persoonlijkheid. Uiteraard wil ik ook groeien, maar dat doe ik liever in de vorm van een eigen Afscheidshuis.

Waar word je gelukkig van?

Gelukkig ben ik eigenlijk altijd. Dat komt echt door hetgeen wat ik doe. Ik word dagelijks geconfronteerd met verdriet, ik heb 4 jaar geleden mijn eigen vader verloren en op dat moment was ik 34 weken zwanger. Gelukkig heb ik mijn vaders nuchterheid en rationaliteit meegekregen en kan ik rust vinden in situaties en niet blijven hangen in het negatieve. Dat maakt dat ik een fijn leven heb. Natuurlijk word ik soms extra gelukkig van de kleine momenten met mijn dochter, maar ook zeker van de momenten dat ze in bed ligt of dat ik even geen moeder ben maar gewoon ‘Fréderique’.

 Wat is jouw persoonlijke levensles?

Poeh, dat vind ik lastig. Ik houd van eerlijk en oprecht zijn, en ik denk dat ik vooral sta voor: “Wie goed doet, goed ontmoet. Je komt elkaar altijd weer tegen…”. Ik vind het bijvoorbeeld prettig om fijn samen te werken met collega’s in de omgeving. Iedereen heeft zijn eigen kracht en kan op zijn eigen manier iets bieden aan families. Ik vind concurrentie een naar woord in ons vak. Ik vind dat daar geen sprake van is. Families kiezen wat bij hun past, wat voor hun goed voelt. En als dat een grote organisatie is, of juist een collega met een groter team, of juist een jong iemand die fris in het vak is, alles is goed. Want iedereen in dit vak, doet dat met zijn hart. Ik gun dus iedereen zijn geluk. Misschien is dat wel mijn levensles: ben lief voor elkaar….

 Tot slot; Wat is jouw favoriete Halsduk?

De eerste keer dat ik bij Esmee kwam, kwam ik bewust voor een mooie kimono voor mijn werk, met name om te dragen tijdens de afscheidsceremonies. Ik hou van kleur, maar het moet wel stijlvol zijn, heb ik gekozen voor een prachtig exemplaar met blauw en groen. Dit was eigenlijk meteen mijn favoriet. Ik weet nog goed dat ik binnenkwam en zei: ik wil een kraagje/ opstaand boordje, en een lang model. Esmee/ jij zei meteen: Ik ga je toch ook een ander model aangeven. Haha, we weten allebei dat het het model werd wat jij me aangaf 😉.

Kim Meijers

Wie is Kim?

Kim Meijers (44) Personal Stylist. Ik ben opgegroeid in Limburg maar veel meer op mijn plek in Brabant waar ik inmiddels 23 jaar woon. Samen met mijn hond Balou woon ik in Eindhoven en in de weekenden zijn we te vinden in Goirle bij mijn vriend en zijn zoon. Of elders in het Brabantse of Limburgse land om familie of vrienden te bezoeken.

Wat is je achtergrond?

Ondanks mijn creativiteit en grote liefde voor mode werd me afgeraden om de opleiding tot Modeontwerper te volgen vanwege het beperkte toekomstperspectief. Ik koos voor een opleiding publiciteitsvormgeving en ging aan het werk als vormgever / creatief DTP’er. In 2009 besloot ik als freelancer aan het werk te gaan en mijn passie voor mode begon opnieuw sterker aan me te trekken. Na het volgen van verschillende workshops (van interieur styling tot mode illustratie) besefte ik dat ik als Personal Stylist mijn liefde voor fashion, esthetiek, communicatie én mensen met elkaar kon combineren. Ik volgde een jaaropleiding en ging in 2018 aan de slag als Personal Stylist.

Wat doe je in het dagelijkse leven? 

Als stylist adviseer ik ambitieuze individuen en bedrijven over hun visuele presentatie. Kleding is je meest krachtige non-verbale communicatiemiddel. Samen met mijn klanten werk ik aan een garderobe die hun kennis en waarde versterkt.  

Wat zijn je dromen? 

Het is mijn droom om nog veel meer ambitieuze mensen met kleding in hun kracht te mogen zetten. Ik deel mijn expertise met liefde en sta ook graag voor groepen, anderen bewust maken van de kracht van kleding doe ik het liefst. 

Waar word je gelukkig van? 

Ik kan van hele kleine dingen al blij worden. Een zonnetje tijdens een ochtendwandeling met mijn hond of een leuk praatje met een vreemde. Maar vooral geniet ik van gezellige avonden met vrienden en familie, heerlijk eten en drinken, en fijne gesprekken.

Wat is je persoonlijke levensles?

Mijn belangrijkste levensles is dat alles tijdelijk is. In moeilijke tijden gaat het voorbij, en in goede tijden is het essentieel om er extra van te genieten.

Tot slot; wat is jouw favoriete Halsduk? 

Sinds ik Esmee en haar prachtige creaties heb leren kennen, ben ik fan van haar pakken met kimono-jasjes, vooral de viscose variant. Toen mijn broer vorig jaar in de herfst trouwde, vond ik dat een perfecte gelegenheid om een pak bij haar te laten maken. Het pak is niet alleen prachtig als geheel, maar ook het jasje en de broek kunnen afzonderlijk worden gecombineerd. En het draagt heerlijk!

Ontdek hier de website van Kim.

Halsduk ambassadeur Kim Meijers
Els Barnhoorn

Els Barnhoorn

“Ik ben 58 jaar, moeder van twee volwassen kinderen en hele trotse omi van een prachtige kleindochter van bijna twee. Zo heerlijk om die verbinding aan te mogen gaan.

Sinds 2012 ben ik uitvaartondernemer en in dit vak heb ik helemaal mijn passie kunnen vinden.

Samen met mijn liefde Eric woon ik heerlijk landelijk en wij zijn samen betrokken bij het bedrijf Els Uitvaartzorg. Met zes vrouwelijke collega’s begeleiden wij de diverse afscheidsmomenten en daarbij is Eric van onschatbare waarde als stille kracht op de achtergrond in onze ondersteuning.

Mensen leven hun leven, kleuren dat in tussen geboorte en overlijden.

Afscheid nemen van dat leven, komt op ieders pad; ik ervaar het als een voorrecht om dat proces te mogen begeleiden.

Het is een eerzame taak om de nabestaanden te mogen bijstaan en wensen waar te maken.

De overledene nog één keer een podium geven en het middelpunt laten zijn.

Rouwverwerking begint op de dag van het overlijden, bij ongeneeslijke ziekte zelfs al daarvoor.

Die periode is van groot belang om mensen te mogen bijstaan met tijd en aandacht en inspirerende ideeën.

Het is zo bijzonder om nabestaanden te mogen begeleiden en dat doe ik met hart en ziel. Om te steunen en om waar nodig doortastend de regie te mogen voeren.

Wij zijn uniek in onze werkwijze, wij nemen onbeperkt de tijd voor de familie en wij werken transparant en zonder provisies en commissies. Dat spreekt veel mensen aan.

Ik hecht waarde aan écht contact maken. Dat is iets dat in mijn werkzame leven ook steeds van groot belang is en het werk zeer de moeite waard maakt. Zeker als ik met mensen laatste wensen gesprekken aanga en hun wensen mag verwoorden. Vaak worden dat prettige en interessante gesprekken. Mensen hebben vaak zoveel te vertellen.

Tot slot: Wat is Els haar favoriete Halsduk item? “Eigenlijk zijn er twee items uit de collectie van Esmee.

Als eerste noem ik de sjaal die Esmee ontwikkelde voor Els Uitvaartzorg. Met daarin de kleuren van ons logo. Zo passend maakte zij het hart uit ons logo groot. Ik draag graag uit dat ik mijn werk met mijn hart doe. Dat wordt benadrukt door deze prachtige zachte zijden sjaal.

Wij dragen geen uniform, altijd onze eigen kleding die passend is bij het soort afscheid dat wij mogen begeleiden. De ene keer is dat sjiek, de andere keer sportief en eigentijds.

En privé draag ik heel graag het prachtige pak in een denimstof dat ik Annechien Steenhuizen van het  NOS Journaal zag dragen. Zo mooi en stijlvol. Ik ben er heel blij mee.”

Inge de Wolf

“Ik ben Inge de Wolf, 59 jaar en in maart 2022 getrouwd met John . We kennen elkaar al sinds 2006. Ik ben moeder van 2 kinderen. Omdat we een samengesteld gezin vormen, heb ik nog 3 bonus kids en 5 bonus kleinkinderen. Ik ben een laatbloeier, in alles! In opleiding, kinderen krijgen, de liefde van m’n leven vinden, m’n passie volgen. Dat laatste is styling in de breedste zin: mode & creatief bezig zijn.

Ik ben positief, enthousiast, jong in m’n hoofd en soms gedrag 😉 ik kan heel goed klikken met vrouwen van in de 30-40, maar net zo goed van m’n eigen generatie. Ik hou van gezelligheid, van de drukte van grote steden en een groot gezin. Maar ik kan net zo goed alleen zijn en het prima naar m’n zin hebben thuis, alleen of met z’n tweeën. Ik ben breed geïnteresseerd, dol op muziek, ik sport 2 x per week en ben een succer voor new things op het gebied van mode, beauty en skincare.

Jaren heb ik gewerkt in een commerciële omgeving (uitzendbranche), waarbij targets behalen en winst maken op nummer 1 stonden. Na een burn-out, hebben mijn partner en ik besloten om ons (gezins) leven anders vorm te geven. Thuis werd ik de spil, in een toen nog druk gezin en een partner waarvoor ik heel veel organisatorisch werk verrichtte. Inmiddels is er veel veranderd.  De kids vliegen uit en m’n partner kreeg een functie waarbij er voor mij veel minder te regelen viel. Er ontstond (nog) meer tijd voor leuke dingen en het ontwikkelen van mijn persoonlijke interesses.

Ik ben behoorlijk actief op instagram, waardoor mede hele leuke dingen op mijn pad komen. Zoals bijvoorbeeld samenwerkingen met diverse mode-labels en verdiep ik me in beauty en skincare. Voor volgend jaar loopt er een nieuwe samenwerking waar ik mijn creativiteit en ideeën in kwijt kan. Wordt vervolgd!

Ik word gelukkig van heel veel dingen. Klein en groot. Van lopen door een ontwakende stad in het voorjaar, terrassen worden uitgezet, straatjes geveegd, intens genieten! Van zaterdagochtenden met manlief: koffie, krant en Bossche bol haha. Van de zomer, van het zien opgroeien van m’n kinderen tot hele sociale ondernemende volwassenen, van ontbijten en lunchen buitenshuis, van Italië, vakanties, stedentrips, van ons huis and so on….

Mijn persoonlijke levensles: doe waar je gelukkig van wordt. Doe alles met maximale inzet, zodat je er het maximale uithaalt.

Tot slot: Wat is mijn favoriete Halsduk item? Het kimono jasje! De sjaals vind ik mega mooi, maar aangezien ik geen koukleum ben, draag ik niet zo vaak een sjaal. Hoewel het, los van de weer-omstandigheden, ook een heel mooi accessoire is. “

Inge de Wolf
Halsduk ambassadeur Joyce Dekkers

Joyce Dekkers

Joyce woont samen met haar vriend Marc in Best. Ze wonen met heel veel plezier in hun super gezellige huis in Best.

Na 20 jaar met haar moeder een kapsalon te hebben gerund, heeft Joyce besloten haar eigen pad te gaan volgen. Namelijk, het coachen van andere op het gebied van lifestyle & styling en dat in combinatie met hun business.  Haar doel is om vrouwelijke ondernemers te helpen met een succesvolle garderobe waarin zij zich zelfverzekerd en mooi voelen. Ze te laten stralen! Doormiddel van live events en haar 1 op 1 personal styling trajecten.

Haar droom is om de wereld op haar manier een stukje mooier te maken.
“Doe waar je hart warm van wordt, volg je intuïtie en laat je niet afleiden.” (J.D.)

“Ik ontmoete Esmee bij een coffee meet-up van Lifestyle Business Club. Het was een bijzondere ochtend met mooie gesprekken. Hier vertelde Esmee haar persoonlijke verhaal en passie die is ontstaan. Het raakte me en zal me ook altijd bijblijven.

De keer daarop zag ik Esmee weer en ik kreeg toen een leuk idee. Ik had net een uitnodiging gekregen voor een bruiloft, met de dresscode casual white. Ik vroeg Esmee of ze hier een jurkje in had en ze zei; ik kan wel opzoek naar een mooie stof en dan kan ik er wel eentje voor  (laten) maken.

Dit vond ik natuurlijk geweldig!

Esmee heeft een prachtige stof gevonden en het is een heel mooi kaftan jurkje geworden, met de unieke signaturen van Esmee.

Ik draag het met veel plezier ook na de bruiloft, het zit heerlijk.” (J.D.)

Ontdek meer over Joyce: https://www.joycedekkers.nl/

Geneviève Schelkens-van Wel

Geneviève Schelkens-van Wel is 42 jaar, getrouwd en heeft 3 kindjes Philippe (6), Jean-Louis (5), Marie-Claire (3) Ze is oprichtster en eigenaar van het sieradenmerk ‘Le Rêve Amsterdam’.

Haar hobby’s zijn haar drie kleine kindjes en als ze nog tijd over heeft in haar vrije tijd, vindt zij het allerleukste om met haar bedrijf bezig te zijn (haar creativiteit staat non-stop aan), met haar vrienden af te spreken, te wandelen en vindt ze het ook te gek om te suppen op de grachten van Amsterdam.

Een paar keer per jaar gaat zij op productie-reis binnen Europa en twee keer per jaar naar India. 

Geneviève leef echt haar droom (‘Rêve’). 

Na haar studie aan de UvT is zij als bedrijfseconoom gaan werken voor grote bedrijven als Ahold, Procter & Gamble en Douwe Egberts. Toen zij twee kindjes in een jaar kreeg, wilde ze eigenlijk zelf haar werkuren indelen ipv in loondienst te zijn. Daarbij had ze ook behoefte aan bepaalde kwaliteits-oorbellen die niemand aanbood zoals zij het voor zich zag.

Dus zoals zoveel ondernemingen begon haar bedrijf uit een sterke behoefte naar een bepaald concept dat er nog niet was en volgde Geneviève hart/droom. Omdat ze klantenservice altijd erg belangrijk vindt en een goede service dus hoog in het vaandel staat bij haar merk, won haar bedrijf al snel de award voor beste nieuwe webshop in Nederland. Wat het begin was van de groei van een mooi merk  waarbij alles in het teken staat van het blij maken en mooi laten voelen van de vrouw die anno 2023 zo druk is met heel veel bezigheden en steeds minder tijd voor zichzelf heeft. 

Geneviève houdt zich bezig met het ontwerpen van de oorbellen, de selectie van de materialen, maar ook met de marketing en de ontwikkeling van de strategie van het merk. Daarnaast heeft zij een mooi team die de meer operationele zaken oppakt, zoals het prachtig inpakken van alle orders en de verdere order-handling. En zij luistert goed naar haar klanten, waar zij behoefte aan hebben.

Zij doen het dus echt samen, want alleen kan Geneviève het niet meer, want het merk groeit hard en daar is ze erg dankbaar voor. Het voor en haar team een feestje om dit merk te blijven ontwikkelen.

Geneviève wordt erg gelukkig van haar kids, als ze blij zijn en ze ziet genieten van hun leventje. En ze werkt heel erg graag voor le Rêve Amsterdam. Wat soms lastig balanceren is voor haar. want bij beide voelt zij zich als een vis in het water. En haar man, haar vrienden en familie zijn voor haar erg belangrijk in haar geluk!

Haar persoonlijke levensles is: “Eigenlijk heel simpel: vind je passie, want als je die vindt en je maakt er je beroep van hoef je eigenlijk nooit meer te werken. Ik doe hele dagen wat ik leuk vind. Pure luxe vind ik dat. Omdat ik gevonden heb wat ik zo graag doe.” (G.S)

Tot slot; Geneviève, wat is jouw favoriete Halsduk item? 

“Ik heb een bepaalde stijl die net even anders is dan standaard. En toen ik Annechien Steenhuizen bij het 8-uur journaal een prachtig kolbertje aan zag hebben, kwam ik Halsduk tegen en was op slag verliefd. Ik wilde een jasje bv net even anders en Esmee hielp me om dit te realiseren. Customization vind ik altijd erg aantrekkelijk bij kleding zodat het precies wordt zoals ik het graag wil.

 Ik houd enorm van denim en mijn favoriete item is dan ook een denim kolbertje/kimono met een denim mus op mijn rechter schouderblad. Maar eigenlijk vind ik elk item erg mooi! Een match made in heaven!” (G.S)

Halsduk Ambassadeur Geneviève Schelkens-van Wel
Sascha Bertus Halsduk Ambassadeur

Sascha Bertus

” “The best way of learning about anything is by doing”. Deze quote staat voor wie ik ben en hiermee begint ook mijn boek Verpak je Succes. Ik ben geboren in Rotterdam en houd enorm van deze stad én de bijbehorende mentaliteit: altijd denken in oplossingen, lekker nuchter en niet lullen, maar poetsen. Dat houdt ook mijn perfectionistische kant in balans. “

Als stijlstrateeg voorzie ik (future) leaders van strategisch advies, zodat ze met vertrouwen en gemak indrukwekkende outfits samenstellen die zowel hun persoonlijkheid als professionaliteit weerspiegelen. Ook ben ik founder van House of Appearance, waar ik samen met een team van experts zakelijke professionals leer hoe ze kunnen connecten, beïnvloeden en overtuigen met hun appearance. 

Privé word ik het meest gelukkig van zowel simpele als bijzondere belevenissen met de mensen die me dierbaar zijn. Denk aan een spontaan etentje met vrienden, een mooi gesprek met m’n kids, naar het bos met m’n hond Finn of na 25 jaar weer samen op vakantie nu de kinderen volwassen zijn. Zakelijk kun je me niet gelukkiger maken als een klant na een uitgebreid traject belt om te zeggen dat de stijlstrategie heeft gewerkt en het gewenste doel is bereikt. 

Welke persoonlijke levensles zou jij graag willen delen? 

Zet jezelf op nummer 1! Voor mij is grenzen stellen het afgelopen jaar het thema geweest en dan leer je om eerst aan jezelf te denken. Het voelt egoïstisch om dat te doen, maar dat is het juist niet. Je betekent juist meer voor anderen door jezelf te geven wat je nodig hebt.

Tot slot: Wat is jouw favoriete Halsduk item? 

Sinds ik het denim kimono-pak gedragen heb voor een shoot was ik verliefd. Dit pak moest ik hebben! De stijl van het pak past perfect bij me, zeker omdat het zowel chic als sportief te dragen is. Veel mensen weten niet dat ik een Aziatische echtgenoot heb. Dat maakt het voor mij extra bijzonder om een kimono-jasje te dragen. 

Sascha Bertus is oprichtster en eigenaar van House of Appearance

Vief Croon

Vief Croon, is getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Haar beste vrienden omschrijven haar als een planner, ondernemend, gefocust, zorgzaam en eigenwijs.
Vooruit kijken past beroepsmatig zeker ook bij deze karakter eigenschappen.

“You’re never fully dressed without a smile”
Na 20 jaar gepassioneerd werkzaam te zijn geweest als mondhygiëniste besloot ik om mijn hart voor mode te volgen. Na een opleiding Imago Styliste heb ik naast mijn werkzaamheden in de tandartspraktijk nu ook mijn eigen Fashion Salon en geef ik Styling Advies.

Het is super om met Esmee samen te werken. Haar prachtige kimono jasjes komen helemaal tot hun recht met de perfecte basics uit Vief’s Fashion Salon.
Een exclusieve kimono of sjaal van Halsduk by Esmee mag in geen enkele garderobe ontbreken. Met oog voor detail en duurzaamheid maakt Esmee tijdloze mode! Zelf draag ik zowel de kimono jasjes als de sjaals met veel plezier en natuurlijk het hele jaar door! Trots om zulke mooie kleding te kunnen dragen!

Ambassadeur
Ambassadeurs Halsduk by Esmee

Kim Meeuwissen

Kim, woont met veel plezier met haar gezin in het Brabantse dorp Oirschot.
Ze is een trotse moeder van Ties (22) en Fee (20),
Kim is altijd in de weer en zoals zij zichzelf omschrijft; “ik ben een doener, energiek en ondernemend.”


“Als recruiter ben ik helemaal happy in mijn job. Ik vind het heerlijk om mensen verder te helpen aan een baan. Matchen is iedere dag een mega uitdaging.
Mensen aan elkaar verbinden en mijzelf maatschappelijk inzetten vind ik heel belangrijk! Daarnaast ben ik BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand) en heb ik veel bruidsparen mogen verbinden. Daar krijg ik ook mega veel energie van!

Naast een drukke agenda zet ik mijzelf in om events te organiseren voor @Stichtingdon. Met als doel geld in te zamelen voor genezing van diabetes type 1. Een rotziekte waar ook onze dochter Fee sinds 2014 24/7 mee moet dealen.

Naarmate ik ouder word, geniet ik steeds meer van de kleine dingen. Mijn recept om gelukkig te zijn, is dicht bij mezelf te blijven en mezelf te zijn.

Esmee heb ik leren kennen op de tennisclub in Oirschot en haar reis met Halsduk van dichtbij mee mogen maken! Esmee haar drive, positiviteit en warme lieve karakter en haar verhaal achter Halsduk vindt ik zo mooi!

Ik ben dol op mijn kimono’s van Esmee en draag ze graag!
Het beige item met gouddraad is mijn lievelings, vrouwelijk en sexy. Het draagt heerlijk!”

Carola Peters

Carola Peters (Carool), is moeder van 3 dochters, echtgenote, etaleuse, ceramiste en styliste. 

Op freelance basis etaleert Carool al 30 jaar. Maar het liefste zit zij met haar handen in de klei. “Heerlijk om van niets ‘IETS’ te maken en te bouwen”. 

Daarnaast geeft Carool regelmatig interieuradviezen en is zij vrijwilliger bij een organisatie die eenzame ouderen samenbrengt. 

Haar favoriete Halsduk item: “Mijn kimono jasje in de stof van Dries van Noten. Ik was op slag verliefd op de stof en de kleur. En is mede door Esmee haar geweldige advies een echte eye-catcher geworden.”

Carola Peters
Halsduk ambassadeur Isabelle Geraards

Isabelle Geraards

Isabelle, een verbindster pur sang. Ziet altijd mogelijkheden en kansen voor een ander. Isabelle zit vol ideeën en is als een vis in het water als ze mooie evenementen mag organiseren of begeleiden. Ik ben met haar in contact gekomen toen ik ging samenwerken met Van Loon Galleries, waar Isabelle Event Manager is.

Als we Isabelle vragen naar haar favoriete Halsduk item, dan is haar antwoord: “mijn favoriete Halsduk item (kimono jasje, broek of sjaal), dan moet ik zeggen dat ik mijn kimono jasje het meeste draag. Dus dat zal dan wel mijn favoriete item zijn. Maar de mooie zijde sjaals van Slava Fokk en Joris van Spaendonck hebben natuurlijk voor mij een hele bijzondere betekenis.”

Sophie van de Vyver

Sophie Van de Vyver van Sophisticatedbox. Ze is een succesvolle modeblogger en personal stylist in België. Met meer dan 52.0000 volgers op Instagram deelt Sophie dagelijks haar passie voor mode.

Haar favoriete Halsduk item is de Denim kimono jasje.

Sophie van de Vyver

may-britt beau kimono Jasje

May-Britt Beau Bank

May-Britt is werkzaam binnen de advocatuur en gehuwd met haar grote liefde. 

“De afgelopen periode staat mijn leven in het teken van ziek zijn. Hierdoor ben ik anders naar het leven gaan kijken. Ik ben mij nog meer bewust van het feit dat het leven een cirkel is van geluk, verdriet, moeilijke en gelukkige tijden. ” 

Waarom May-Britt voor een jasje van Halsduk koos?

“Bij mijn zoektocht naar het voor mij perfecte kimono jasje heb ik nog een bijzondere wens. Wanneer ik er niet meer ben, zal het kimono jasje worden doorgegeven aan iemand die voor mij heel dierbaar is. Waarbij ik een handgeschreven briefje zal toevoegen, dat het kimono jasje staat voor vastberadenheid en kracht.” 

 

Amanda Rijff

Amanda Rijff, visagiste en schoonheidsexpert. Zij behoort tot de top van de Nederlandse visagisten. En ze is ook de eigenaar en oprichter van Fabelish.com en heeft haar eigen boek Flawless gepubliceerd.

Haar favoriete Halsduk item is de zijden kimono Fåglar.

Amanda Rijff

Amanda Rijff Roze zijden kimono Fåglar

Edith Bosch

Edith Bosch, voormalig Nederlands judoka wonend in Amsterdam. Ze werd wereldkampioen, Europees kampioen en meervoudig Nederlands kampioen. Ze nam vier keer deel aan de Olympische Spelen en won drie medailles (1 x zilver en 2 x brons). Edith is momenteel mede-eigenaar bij AYWE.

Haar antwoord op de vraag wat uw favoriete Halsduk-artikel is, luidt: “Waarom deze vraag? Ik vind alles mooi! Als ik moest kiezen zou ik zeggen mijn unieke kimono, mijn lange zijden kimono en mijn zijden gouden broek. Maar ook mijn wollen blauwe kimono… ooohhh zo moeilijk. Ik wil ze allemaal kiezen!

Angodiva

Cinosanda Sandele, blogger en content creator. Cinosanda is geboren in Angola, woont in Nederland en is afgestudeerd in Bedrijfseconomie. Met meer dan 16.000 volgers op Instagram inspireert ze anderen met haar verhaal en stijl.

Haar favoriete Halsduk item is de zijden kimono Fåglar.

Het concept

Barbara Peek

Barbara Peek, oprichter en eigenaar van het merk La Peek sportstyle.

Haar favoriete Halsduk item is de Fåglar Groot Roze.

Babara Peek

Bettina Kampert

Bettina Kampert, medewerker D-OPS Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).
Als medewerker is Bettina een duizendpoot. Naast alle gebruikelijke ondersteunende taken op het gebied van beleid, procedures, communicatie, stakeholdermanagement, financiën, enz. is zij vooral een vangnet en een orakel. Collega’s kunnen bij haar terecht met veel vragen, maar ook voor het opperen van nieuwe ideeën, het delen van zorgen of gewoon een praatje, het komt allemaal voorbij. Verder is de samenwerking met de directeur zo goed dat er veel reflectie- en evaluatiegesprekken plaatsvinden; wat gaat goed, wat kan beter…. Ik geniet van deze gesprekken, ik leer nog elke dag!

Wat is haar favoriete Halsduk item?

De Halsduk kimono jas. Wat een plaatje en wat een mooie kwaliteit. Ik voel me geweldig als ik het draag. Soms op een leren broek met hakken eronder maar het gaat ook met gemak met een jeans en stoere sneakers waardoor de kimono ook super veelzijdig is.

Florentine Verheijen

Florentine Verheijen, directeur Human Capital bij Canon Business Center Northeast en OSN.

Haar favoriete Halsduk item is de Fåglar Kimono.

Sonja Pessel

Sonja Pessel, onderneemster en eigenaresse van woonwinkel Parvani in Kamerik.

Haar favoriete Halsduk item is de Löv Beige.

Sonja Pessel

Gigi Bowmer

Gigi Bowmer, visagiste. Zij onderscheidt zich in professionaliteit en kwaliteit. Haar passie is om ambitieuze zakenvrouwen een top indruk te laten maken. Zo combineert Gigi schoonheid en business op een zeer persoonlijke manier.

Het antwoord op de vraag wat uw favoriete Halsduk-artikel is, luidt: “Het is moeilijk kiezen uit de prachtige stukken die u maakt. Bijvoorbeeld, de zijden kimono die je voor mij maakte geeft een gevoel van sportieve, chique allure.
En de sjaal op de foto is een alleskunner, een toverstokje. Met een pak, nonchalant gevouwen of mooi gestrikt. Het is altijd succesvol. Erg leuk om in een handomdraai allure toe te kunnen voegen.”

Gigi Bowmer

Philomène Klomp

Philomène is zelfstandig onderneemster. Als Cross Cultural Trainer & Behavioral Expert helpt ze mensen hun potentieel maximaal te benutten.

“Ik hou gewoon van mensen en mijn grootste resultaat is zien dat mijn cliënten gemakkelijker kunnen communiceren en beter presteren.” 

Op de vraag; Wat is jouw favoriete Halsduk item? Luidt haar reactie: “Een moeilijke keuze. Mijn favoriete item is het kimono jasje Elegante groen. Schitterende kwaliteit en ongelooflijk comfortabel. Halsduk geeft mij die moderne, maar toch zakelijke twist.”

Philomène klomp

Philomene Klomp Halsduk Ambassadeur

Angela Ursem

Angela (49) is een slasher: ondernemer / zakenpartner / vrijwilliger / moeder / echtgenote / vriendin / collega ;-). Zo is het echt voor mij: altijd bezig, liefst 10 dingen tegelijk!

Zij is oprichtster van het huidverzorgingsmerk “Food for Skin”. Tevens bestuurslid van de Kromkommer Stichting.

Haar favoriete Halsduk item is de denim kimono jas.

Food for skin

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren