“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Over Esmee

Over Esmee

“Na 20 jaar in het familiebedrijf te hebben gewerkt, besloot ik een carrièreswitch te maken en mijn passie en liefde voor het creëren en ontwerpen van mode te volgen.”(E.M.)

Na haar studie toerisme werkte Esmee enkele jaren in een hotel en bij een organisatiebureau voor zakelijke evenementen. Later kwam ze in het familiebedrijf. Destijds een high-end Italiaanse meubelzaak en later een bedrijf voor speciale stoelen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Meer dan 20 jaar lang was Esmee verantwoordelijk voor de interne communicatie, organisatie en personeelszaken.

Rond 2016 begon Esmee met het breien van sjaals. Deze sjaals bleven niet onopgemerkt. Met als resultaat dat 2 high end boetieks haar sjaals gingen verkopen. Na 2 jaar breien besloot Esmee het naar een hoger niveau te tillen. Ze stopte met breien en besloot haar eigen merk te beginnen. Ze reisde door heel Nederland. Op zoek naar materialen, leveranciers en ateliers om mee samen te werken.

 

Esmee houdt van reizen, geniet van lekker eten en drinken en wordt graag omringd door haar gezin, vrienden en familie. 

In haar atelier en kantoor werkt zij fulltime aan het creëren van nieuwe collecties, organiseren van kleine events of werkt zij aan samenwerkingen met andere partijen, zoals bijvoorbeeld; Sisley Paris, Wolterinck Laren, ByJacky House of Jewellery en Van Loon Galleries in Vught. 

Nu zijn we enkele jaren verder en is Halsduk een onafhankelijk en duurzaam modemerk. Esmee werkt samen met verschillende stylisten voor televisie en Halsduk is meerdere malen gepubliceerd in verschillende tijdschriften en media.

Halsduk by Esmee is HET atelier van exclusieve kimono style fashion en sjaals.

OVer Esmee

Esmee's favoriete items

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren