“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Media

Als een opvallende naam in de modewereld heeft Halsduk by Esmee de aandacht getrokken van verschillende media. Wil je weten welke prestigieuze tijdschriften ons hebben erkend? Lees verder en ontdek het zelf.

We zijn trots op de erkenning die we hebben ontvangen en zijn vereerd om te worden gepubliceerd in gerenommeerde tijdschriften die de standaard zetten in de mode- en lifestylewereld.

Met ons onderscheidende design en gebruik van hoogwaardige stoffen hebben we de harten veroverd van zowel klanten als mode-experts. Deze waardering heeft geresulteerd in publicaties in invloedrijke tijdschriften die de nieuwste trends en mode-inspiratie presenteren.

Bij Halsduk by Esmee blijven we ons inzetten voor het creëren van unieke en verfijnde kimono style fashion en sjaals die de aandacht blijven trekken. Onze aanwezigheid in toonaangevende tijdschriften is een bewijs van onze toewijding aan stijl, kwaliteit en vakmanschap.

Wacht niet langer en ontdek zelf waarom Halsduk by Esmee een favoriet is onder mode-experts en klanten. Bezoek onze website en laat je inspireren door de media-aandacht die we hebben gekregen.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren