Ambassadeurs

De ambassadeurs van Halsduk by Esmee zijn allemaal power vrouwen die graag de producten van Halsduk by Esmee dragen. Lees hieronder de verhalen van de ambassadeurs die dezelfde waarden delen als het merk en waarom zij graag een Halsduk by Esmee item dragen.

Halsduk ambassadeur Isabelle Geraards

Isabelle Geraards

Isabelle, een verbindster pur sang. Ziet altijd mogelijkheden en kansen voor een ander. Isabelle zit vol ideeën en is als een vis in het water als ze mooie evenementen mag organiseren of begeleiden. Ik ben met haar in contact gekomen toen ik ging samenwerken met Van Loon Galleries, waar Isabelle Event Manager is.

Als we Isabelle vragen naar haar favoriete Halsduk item, dan is haar antwoord: “mijn favoriete Halsduk item (kimono jasje, broek of sjaal), dan moet ik zeggen dat ik mijn kimono jasje het meeste draag. Dus dat zal dan wel mijn favoriete item zijn. Maar de mooie zijde sjaals van Slava Fokk en Joris van Spaendonck hebben natuurlijk voor mij een hele bijzondere betekenis.”

Sophie van de Vyver

Sophie Van de Vyver van Sophisticatedbox. Ze is een succesvolle modeblogger en personal stylist in België. Met meer dan 52.0000 volgers op Instagram deelt Sophie dagelijks haar passie voor mode.

Haar favoriete Halsduk item is de Denim kimono jasje.

Sophie van de Vyver

may-britt beau kimono Jasje

May-Britt Beau Bank

May-Britt is werkzaam binnen de advocatuur en gehuwd met haar grote liefde. 

“De afgelopen periode staat mijn leven in het teken van ziek zijn. Hierdoor ben ik anders naar het leven gaan kijken. Ik ben mij nog meer bewust van het feit dat het leven een cirkel is van geluk, verdriet, moeilijke en gelukkige tijden. ” 

Waarom May-Britt voor een jasje van Halsduk koos?

“Bij mijn zoektocht naar het voor mij perfecte kimono jasje heb ik nog een bijzondere wens. Wanneer ik er niet meer ben, zal het kimono jasje worden doorgegeven aan iemand die voor mij heel dierbaar is. Waarbij ik een handgeschreven briefje zal toevoegen, dat het kimono jasje staat voor vastberadenheid en kracht.” 

 

Amanda Rijff

Amanda Rijff, visagiste en schoonheidsexpert. Zij behoort tot de top van de Nederlandse visagisten. En ze is ook de eigenaar en oprichter van Fabelish.com en heeft haar eigen boek Flawless gepubliceerd.

Haar favoriete Halsduk item is de zijden kimono Fåglar.

Amanda Rijff

Amanda Rijff Roze zijden kimono Fåglar

Edith Bosch

Edith Bosch, voormalig Nederlands judoka wonend in Amsterdam. Ze werd wereldkampioen, Europees kampioen en meervoudig Nederlands kampioen. Ze nam vier keer deel aan de Olympische Spelen en won drie medailles (1 x zilver en 2 x brons). Edith is momenteel mede-eigenaar bij AYWE.

Haar antwoord op de vraag wat uw favoriete Halsduk-artikel is, luidt: “Waarom deze vraag? Ik vind alles mooi! Als ik moest kiezen zou ik zeggen mijn unieke kimono, mijn lange zijden kimono en mijn zijden gouden broek. Maar ook mijn wollen blauwe kimono… ooohhh zo moeilijk. Ik wil ze allemaal kiezen!

Angodiva

Cinosanda Sandele, blogger en content creator. Cinosanda is geboren in Angola, woont in Nederland en is afgestudeerd in Bedrijfseconomie. Met meer dan 16.000 volgers op Instagram inspireert ze anderen met haar verhaal en stijl.

Haar favoriete Halsduk item is de zijden kimono Fåglar.

Roze zijden kimono Fåglar

Barbara Peek

Barbara Peek, oprichter en eigenaar van het merk La Peek sportstyle.

Haar favoriete Halsduk item is de Fåglar Groot Roze.

Babara Peek

Bettina Kampert

Bettina Kampert, medewerker D-OPS Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).
Als medewerker is Bettina een duizendpoot. Naast alle gebruikelijke ondersteunende taken op het gebied van beleid, procedures, communicatie, stakeholdermanagement, financiën, enz. is zij vooral een vangnet en een orakel. Collega’s kunnen bij haar terecht met veel vragen, maar ook voor het opperen van nieuwe ideeën, het delen van zorgen of gewoon een praatje, het komt allemaal voorbij. Verder is de samenwerking met de directeur zo goed dat er veel reflectie- en evaluatiegesprekken plaatsvinden; wat gaat goed, wat kan beter…. Ik geniet van deze gesprekken, ik leer nog elke dag!

Wat is haar favoriete Halsduk item?

De Halsduk kimono jas. Wat een plaatje en wat een mooie kwaliteit. Ik voel me geweldig als ik het draag. Soms op een leren broek met hakken eronder maar het gaat ook met gemak met een jeans en stoere sneakers waardoor de kimono ook super veelzijdig is.

Florentine Verheijen

Florentine Verheijen, directeur Human Capital bij Canon Business Center Northeast en OSN.

Haar favoriete Halsduk item is de Fåglar Kimono.

Sonja Pessel

Sonja Pessel, onderneemster en eigenaresse van woonwinkel Parvani in Kamerik.

Haar favoriete Halsduk item is de Löv Beige.

Sonja Pessel

Gigi Bowmer

Gigi Bowmer, visagiste. Zij onderscheidt zich in professionaliteit en kwaliteit. Haar passie is om ambitieuze zakenvrouwen een top indruk te laten maken. Zo combineert Gigi schoonheid en business op een zeer persoonlijke manier.

Het antwoord op de vraag wat uw favoriete Halsduk-artikel is, luidt: “Het is moeilijk kiezen uit de prachtige stukken die u maakt. Bijvoorbeeld, de zijden kimono die je voor mij maakte geeft een gevoel van sportieve, chique allure.
En de sjaal op de foto is een alleskunner, een toverstokje. Met een pak, nonchalant gevouwen of mooi gestrikt. Het is altijd succesvol. Erg leuk om in een handomdraai allure toe te kunnen voegen.”

Gigi Bowmer

Philomène Klomp

Philomène is zelfstandig onderneemster. Als Cross Cultural Trainer & Behavioral Expert helpt ze mensen hun potentieel maximaal te benutten.

“Ik hou gewoon van mensen en mijn grootste resultaat is zien dat mijn cliënten gemakkelijker kunnen communiceren en beter presteren.” 

Op de vraag; Wat is jouw favoriete Halsduk item? Luidt haar reactie: “Een moeilijke keuze. Mijn favoriete item is het kimono jasje Elegante groen. Schitterende kwaliteit en ongelooflijk comfortabel. Halsduk geeft mij die moderne, maar toch zakelijke twist.”

Philomène klomp

Philomene Klomp Halsduk Ambassadeur

Angela Ursem

Angela (49) is een slasher: ondernemer / zakenpartner / vrijwilliger / moeder / echtgenote / vriendin / collega ;-). Zo is het echt voor mij: altijd bezig, liefst 10 dingen tegelijk!

Zij is oprichtster van het huidverzorgingsmerk “Food for Skin”. Tevens bestuurslid van de Kromkommer Stichting.

Haar favoriete Halsduk item is de denim kimono jas.

Food for skin