“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Samenwerkingen

Ontdek de inspirerende samenwerkingen van Halsduk by Esmee. Wij geloven in het bundelen van krachten met merken die dezelfde waarden delen als wij. Lees hier alles over onze bijzondere partnerships en hoe we elkaar versterken in het streven naar stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek de synergie van Halsduk by Esmee en onze merkpartners en laat je inspireren door onze gezamenlijke visie.

By Jacky House of Jewellery

10 mei 2023 organiseerde ik in samenwerking met Jacky Swinkels (By Jacky House of Jewellery) en Cindy van der Steen (Kookpunt Oisterwijk) een zeer geslaagd exclusief VIP ladies event.  
 
De ruim 35 genodigden werden door Kookpunt getrakteerd op de meest heerlijke hapjes en drankjes. 
 
Jacky en Esmee gaven beide een masterclass over NL ambacht op het gebied van juwelen en kimono’s en sjaals. 
 
Nadien was er onder het genot van een borrel volop tijd om te netwerken en de producten van by Jacky en Halsduk te ontdekken en te passen.

Sisley + Wolterinck + Halsduk 2022

Na een succesvol evenement in 2021 slaan Halsduk by Esmee en Sisley Paris voor de 2e keer de handen ineen.
Deze keer in samenwerking met Wolterinck Laren, waar het evenement ook in hun prachtige showroom werd gehouden.
Dit VIP moeder en dochter evenement stond in het teken van mode, schoonheid en interieur. Men kon genieten van heerlijke hapjes en drankjes in combinatie met een lezing, een workshop en een rondleiding.

Edell Fine Jewelry

In 2019 leerde ik goudsmid Kerstin Lodder kennen tijdens de beurs Meesterlijk Amsterdam. Toen al werd ik verliefd op de verfijnde sieraden die ze zelf ontwierp en maakte.
Begin 2021 namen we weer contact op. Kerstin werkt nu samen met goudsmid Peggy Habraken en zij hebben een winkel in Son en Breugel. Ik bezocht hun prachtige winkel en ontdekte dat onze merken overeenkomsten vertoonden. Zoals elegantie, speelsheid en toch tijdloos, maar ook Nederlands vakmanschap, limited editions en unieke en op maat gemaakte items.
Via een gezamenlijke fotoshoot brachten we onze twee werelden samen en legden ze vast.

Betty Bogaers sieraden

Betty Bogaers Jewellery is een verfijnd sieradenlabel dat in 2009 is opgericht door Betty Bogaers. Sinds 2011 wordt het label gerund door Betty en Jeske. De collectie van Betty Bogaers kenmerkt zich door stoere, frisse, klassieke, subtiele maar eenvoudige sieraden die een outfit net dat beetje extra geven en je persoonlijke stijl benadrukken. Trefwoorden die perfect passen bij de collectie van Halsduk.
Ik ontmoette Betty via een gemeenschappelijke vriend. Het klikte meteen. Betty is een fan van de jassen van Halsduk en wilde ze opnemen in een shoot voor hun website en sociale media.

Micky Hoogendijk

“Ik zit met Micky aan de keukentafel in haar gezellige huis, waarin ook haar mooie atelier is gevestigd. Onze eerste kennismaking. Geïnitieerd door een wederzijdse relatie. Iets moois was geboren. Het voelde meteen goed. Ik was betoverd door de omgeving, haar vertedering, zachtheid en kracht. Onze werelden verbonden zich met elkaar. Het resultaat, een bijzondere vriendschap en samenwerking.”
(Esmee)

Micky Hoogendijk

Sisley Parijs

Mei 2021 ontving ik een e-mail van het Franse schoonheidsmerk Sisley Paris. Het hoofdkantoor in Nederland vroeg of ik openstond voor een brainstormsessie voor een mogelijke samenwerking. Sisley is een fan van Halsduk. Een paar weken later zat ik aan tafel met de PR Officer van Sisley Nederland. Halsduk en Sisley staan beide voor kwaliteit, exclusiviteit, duurzaamheid en vrouwelijkheid.
Onze brainstormsessie resulteerde in een samenwerking met een derde partij. Namelijk Van Loon Galleries in Vught. Samen organiseerden we het succesvolle evenement waar kunst, schoonheid en mode samenkwamen in oktober 2021. Een groep van 80 vrouwen genoot van een unieke ervaring waarbij alle zintuigen werden geprikkeld.

Sisley Parijs

Masterly The Hague

21 t/m 24 oktober 2022 vond in Den Haag een bijzondere Biënnale plaats. Een biënnale van hedendaagse ontwerpers en oude meesters. Meesterlijk Den Haag.
 
“Ode aan het Nederlandse landschap” was het thema van 2022.
Speciaal voor Masterly The Hague heb ik een beperkte collectie ontwikkeld, geïnspireerd op het werk van de Hollandse Oude Meester Aert Schouman (1710-1792).
 
De Masterpiece kimono vertelt het verhaal van 1 van Schouman’s kunstwerken. Ook de prints van de zijden kimono’s Grås, Magnolia en de herenkimono’s zijn geïnspireerd op het werk van Schouman.
 

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren