“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

ATELIER HALSDUK

Welkom in Atelier Halsduk, de creatieve hub waar alle items van de Halsduk-collectie ontworpen worden. Hier vind je van ready-to-wear items tot op maat gemaakte kimono jasjes, sjaals en met een ruime keuze aan prachtige stoffen voor custom made jasjes. Als je jouw favoriete item niet kunt vinden in onze webshop of als je op zoek bent naar een op maat gemaakt stuk, ben je van harte welkom in mijn atelier.

Laat je inspireren en creëer jouw unieke kimono jasje in het Atelier van Halsduk. Als gepassioneerde ontwerper ben ik voortdurend op zoek naar de mooiste stoffen, afkomstig uit eerdere designercollecties of rechtstreeks van gerenommeerde Japanse ateliers. De artikelen worden speciaal voor jou op maat gemaakt door Nederlandse topateliers. Ervaar de perfecte pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit van een op maat gemaakt stuk, exclusief voor jou ontworpen. Bezoek ons atelier en ontdek de unieke mogelijkheden van Halsduk.

 

Atelier Halsduk

Hier vind je enkele one-of-a-kind items die je nu kunt shoppen of laat je alvast inspireren voor jouw eigen, unieke item:

Ontdek de wereld van Halsduk en boek uw private shopping experience.

Ervaar de exclusieve Halsduk collectie in een privé omgeving, waar je de collectie kunt zien, voelen en passen. Bij Halsduk gaan we verder dan alleen een webshop. We bieden een extra (gratis) service die ons onderscheidt: levering op maat en naar persoonlijke smaak (Custom made).

Bij Halsduk geloven we dat perfectie in de details zit. Of je nu langer of korter bent dan gemiddeld, wij zorgen ervoor dat elke Halsduk op de juiste lengte wordt gemaakt, speciaal voor jou. Maak een statement met je eigen stijl en stel jouw unieke kimonojasje samen.

Met onze uitgebreide stoffencollectie, de keuze voor voering of bies en de mogelijkheid om de kleur van de riem te kiezen, geven we je de vrijheid om jouw eigen Halsduk samen te stellen. Zo creëer je een stuk dat echt uniek is, helemaal passend bij jouw persoonlijkheid. Ontdek de magie van maatwerk en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren