“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

BEZOEK HET ATELIER

In het sfeervolle atelier van Halsduk word je gastvrij ontvangen door Esmee. Zij neemt alle tijd om jouw wensen te bespreken. 

Alle afspraken zijn 1 op 1. Aan een afspraak zijn geen extra kosten verbonden. 

Het is eveneens mogelijk om voor een klein gezelschap van maximaal 4 personen een afspraak te maken. Gelieve het aantal personen te melden bij het maken van een afspraak.  

Ready-to-wear collectie: Deze items vind je zowel in de webshop als in ons atelier en zijn direct klaar om te dragen.

De ready-to-wear kimono jasjes worden voornamelijk besteld in de maat S/M. Omdat dit de meest verkochte maat is hebben wij van de maat S/M een “one size” model gemaakt. Onze model jasjes zijn geschikt voor de EU maat 36-40.  

Kimono jasje op maat: Om over productie te voorkomen, kan het zijn dat jouw maat in onze webshop niet beschikbaar is. Daarom bieden wij een unieke service aan. Namelijk; Custom made & Tailored Made. Afhankelijk van jouw lichaamsbouw val je binnen Custom made of Tailored made. 

Custom made: Een jasje op maat zonder het aanpassen van het basis patroon. In een stof naar keuze uit de Halsduk stoffen collectie (Gratis service)   

Tailored made: Een jasje op maat gemaakt afwijkend van het basis patroon. Denk aan verlengen/verkorten mouwlengte, lengte jasje aanpassen of grotere aanpassingen. (Kosten afhankelijk van de aanpassingen.)

Private Shoppen: Private shoppen is ideaal voor als je de volledige collectie van Halsduk wilt zien, jouw favoriete Halsduk wilt passen of wanneer je een jasje Custom made of Tailored made wilt laten maken.

“Laat je inspireren en creëer jouw unieke kimono jasje in het Atelier van Halsduk”. 

Atelier Halsduk

Stap binnen in de wereld van Halsduk en boek jouw private shop experience.

Esmee hecht er waarde aan dat haar klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen. Haar atelier ademt sfeer en gastvrijheid uit. Het atelier, een verstopt pareltje in het pittoreske Brabantse dorp Oirschot, is gevestigd aan haar woonhuis (Herenhuis anno 1904). 

Bij binnenkomst word je ontvangen met een kopje koffie of thee met lokale lekkernijen. Waarna er tijd is voor een kennismaking en het bespreken van jouw wensen. 

Op je gemak kan je de collectie zien, voelen en passen. Zit jouw maat er niet bij, dan kijk je samen met Esmee naar wat voor jou de gewenste maatvoering is. 

Bij Halsduk geloven we dat perfectie in de details zit. Of je nu langer of korter bent dan gemiddeld, wij zorgen ervoor dat elke Halsduk op de juiste lengte wordt gemaakt

Met onze uitgebreide stoffencollectie, de keuze voor voering of bies en de mogelijkheid om de kleur van de riem te kiezen, geven we je de vrijheid om jouw eigen Halsduk samen te stellen. Zo creëer je een stuk dat echt uniek is, helemaal passend bij jouw persoonlijkheid. 

Atelier Halsduk by Esmee

Ontdek hier alvast de ready-to-wear collectie van Halsduk of laat je inspireren !

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren