“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Algemene voorwaarden

Lees alles over de voorwaarden voor de webshop van Halsduk by Esmee op deze pagina.

Voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Halsduk by Esmee, een Nederlands merk van EMH Styling, een eenmanszaak naar Nederlands recht. EMH Styling is gevestigd aan de Koestraat 19, 5688 AG in Oirschot. E-mail: info@emhstyling.nl. Telefoon: +31 6 5158574. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Noord-Brabant onder nr. 65025768. BTW-nummer: NL0017767B08. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle koop- en verkoopovereenkomsten die EMH Styling en haar klanten via de website van Halsduk by Esmee (EMH Styling) aangaan. Door het vakje “Ik ga akkoord met de voorwaarden” aan te vinken gaat u akkoord met de inhoud en de toepasselijkheid daarvan op de overeenkomst die u aangaat met EMH Styling.

Aankopen op de website

U kunt een bestelling plaatsen bij EMH Styling door alle gewenste artikelen op de website aan te klikken, waardoor de producten in uw ‘shopping bag’ terechtkomen. U kunt uw artikelen in de “shopping bag” controleren en de nodige wijzigingen aanbrengen. Zodra de ‘shopping bag’ aan uw wensen voldoet, kunt u op de bestelknop klikken. Deze genereert dan een elektronische bestelbon met vermelding van de gewenste artikelen. Na het invullen van het bestelformulier inclusief betalingsgegevens, kunt u klikken op, Doorgaan en wordt u doorgestuurd naar een beveiligde omgeving om de financiële transactie te voltooien. Dit zal uw bestelling afronden. Nadat uw bestelling is verwerkt stuurt EMH Styling u in principe een e-mail met ontvangstbevestiging, indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt teruggestort. EMH Styling behoudt zich het recht voor om te allen tijde naar eigen goeddunken een transactieproces om welke reden dan ook en/of diensten aan wie dan ook te weigeren.

Prijzen en website-informatie

De prijzen op de website zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de bestelling en op het bestelformulier is inclusief verzendkosten. Binnen de Benelux worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Buiten de Benelux worden wel verzendkosten in rekening gebracht. Alle douane- of invoerrechten en/of lokale belastingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet in de prijs inbegrepen. De prijzen kunnen te allen tijden worden gewijzigd. Prijswijzigingen zijn niet van invloed op het te betalen bedrag in een gesloten koopovereenkomst zoals door EMH Styling per e-mail bevestigd. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. met de grootst mogelijke zorg op de website wordt geplaatst, kan EMH Styling de juistheid ervan niet garanderen. EMH Styling is niet gehouden alle bestellingen die geplaatst zijn op basis van onjuiste informatie op de website uit te voeren.

Betaling

Betalen kan via Ideal en met een creditcard (MasterCard, Visa, American Express en Maestro). EMH Styling is aangesloten bij Mollie betalingen. Door het gebruik van een bepaalde creditcard(nummer) bevestigt u dat de gebruikte creditcard de uwe is. Het verschuldigde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven zodra uw bestelling door EMH Styling is geaccepteerd. Alle creditcardhouders zijn onderworpen aan verificatie en validatie door de creditcardmaatschappij. Indien de uitgever van uw betaalkaart weigert een betaling aan EMH Styling toe te staan, zullen wij de levering uitstellen en contact met u opnemen. In dat geval is EMH Styling niet aansprakelijk voor vertraging of niet-levering.

Levering

EMH Styling doet haar uiterste best om alle aankopen binnen de bevestigde levertijd te leveren. EMH Styling is niet aansprakelijk indien de levering later plaatsvindt. EMH Styling is gerechtigd tot dertig dagen na het plaatsen van de bestelling te leveren zonder door de klant in gebreke te worden gesteld. Bij overschrijding van de termijn ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan het contract dan kosteloos opzeggen. De klant ontvangt dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk dertig dagen na de opzegging, het betaalde bedrag terug.

Leveringen vinden plaats via Post NL. Als u niet thuis bent of de bezorger hebt gemist, laat de Post NL-bezorger een bericht achter waarin staat dat u het pakket kunt ophalen in een van de postkantoren bij u in de buurt.

Alle artikelen zijn verzekerd door EMH Styling totdat ze op uw adres zijn afgeleverd. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) dienen uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefonisch aan EMH Styling te worden gemeld. (Zie details op pagina 1) U kunt uw pakket volgen met de Track & Trace code die u per e-mail van EMH Styling heeft ontvangen.

Retouren

Alle bij EMH Styling gekochte goederen kunnen tot veertien werkdagen na levering worden geretourneerd. Annulering moet automatisch leiden tot ontbinding van de koopovereenkomst tussen EMH Styling en de klant, waarbij de klant verplicht is de goederen binnen vier werkdagen na ontvangst aan EMH Styling te retourneren. Goederen die buiten de gestelde termijn worden teruggezonden, kunnen zonder terugbetaling aan de koper worden teruggezonden. Alle correct geretourneerde producten worden binnen 30 dagen gecrediteerd als terugbetaling op de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Om een terugbetaling te ontvangen, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat zijn en in de originele verpakking zitten, met de labels er nog aan en inclusief de bijgeleverde verpakking. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken of beschadigingen op het artikel en de labels.

Het retouradres is:

EMH Styling

Koestraat 19

5688 AG Oirschot (Noord-Brabant)

Nederland

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid jegens de koper is beperkt tot het bedrag van de koopprijs. EMH Styling is nimmer aansprakelijk voor gederfde winst of goodwill of enige andere gevolgschade.

Toepasselijk recht en forum

De Nederlandse wetgeving is van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een koop- en verkoopovereenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, wordt uitsluitend voorgelegd aan de rechtbank te ‘s-Hertogenbosch, tenzij EMH Styling ervoor kiest dit geschil voor te leggen aan de bevoegde rechter van de woonplaats van de koper.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren