Designed to look great long after the seasonal trend is dead

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden
Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Halsduk by Esmee, een Nederlands merk van EMH Styling, een eenmanszaak opgericht volgens de wetgeving van Nederland. EMH Styling is gevestigd aan Koestraat 19, 5688 AG te Oirschot in Nederland. E-mail: info@emhstyling.nl. Telefoon: +31 6 5158574. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Noord-Brabant onder nr. 65025768. BTW (VAT) nummer: NL001776767B08. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aan-en verkoop-overeenkomsten aangegaan door EMH Styling en haar klanten via de website van Halsduk by Esmee (EMH Styling). Bij het aanvinken van het vakje “ik ga akkoord met de voorwaarden” gaat u akkoord met de inhoud en hun toepasbaarheid op de overeenkomst die u aangaat met EMH Styling.


Aankopen op de website
U kunt een bestelling plaatsen bij EMH Styling door te klikken op alle gewenste items op de website, die zal de producten in uw ‘shoppingbag’ plaatsen. U kunt uw artikelen controleren in de ‘shoppingbag’ en de nodige wijzigingen doorvoeren. Zodra de ‘shoppingbag’ overeenkomt met uw wensen, kunt u klikken op de knop bestellen.  Die genereert vervolgens een elektronisch bestelformulier met vermelding van de gewenste items. Na voltooiing van de bestelbon met inbegrip van de details van de betaling, kunt u klikken op,  Ga verder, waarna u wordt doorverwezen naar een veilige omgeving om de financiële transactie af te ronden. Deze zal uw bestelling afronden. Na verwerking van uw bestelling, stuurt EMH Styling in principe een e-mail ter bevestiging van ontvangst, indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt geretourneerd. EMH Styling behoudt zich het recht om een transactie proces om welke reden en/of diensten te weigeren aan iedereen op elk moment naar eigen goeddunken.
 
Prijzen en informatie over de website
De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW.De totale prijs vermeld op de order en op het bestelformulier omvat de prijs inclusief verzendkosten. Binnen de Benelux worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Elke en alle douanerechten of invoerrechten en/of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door EMH Styling per e-mail.Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. wordt geplaatst op de website met de grootst mogelijke zorg, geeft EMH Styling geen garantie voor de juistheid ervan. EMH Styling is niet gebonden aan de afgifte van alle bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website.

Betaling
Betaling kan geschieden door middel van creditcard, Ideal of het via het verzilveren van de Sustainable Fashion Giftcard. EMH Styling is aangesloten bij Mollie payments. Door gebruik te maken van een bepaalde creditcard (nummer) bevestigt u dat de creditcard die wordt gebruikt van u is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van uw rekening wanneer uw bestelling is geaccepteerd door EMH Styling. Alle creditcard houders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de creditcardmaatschappij. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert een betaling aan EMH Styling toe te staan, zullen we de levering uitstellen en nemen wij contact met u op. In dat geval is EMH Styling niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.Levering
EMH Styling zal haar uiterste best doen om alle aankopen binnen de bevestigde levertijd te leveren. EMH Styling is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. EMH Styling heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer het termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug.
Leveringen vinden plaats via Post NL. Indien u niet thuis bent of u heeft de bezorger gemist, dan laat de bezorger van Post NL een bericht achter met vermelding dat u het pakket kunt ophalen bij één van de postkantoren bij u in de buurt.

Alle items worden verzekerd door EMH Styling tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan EMH Styling uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon. (Zie gegevens op pagina 1) Uw pakket kunt u volgen met de Track & Trace code die u per e-mail heeft ontvangen van EMH Styling.

Retourneren
Alle goederen gekocht bij EMH Styling kunnen geretourneerd worden tot veertien werkdagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen EMH Styling en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar EMH Styling binnen vier werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen worden gecrediteerd binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn en in de originele verpakking, labels nog steeds gehecht en inclusief de bijgeleverde tas. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken op het item en de tas en geen slijtage op de labels en de tas. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging aan het artikel en de tas. 
Het retour adres is:

EMH Styling
Koestraat 19
5688 AG  Oirschot (Noord Brabant)

Nederland

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid jegens de koper wordt beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. EMH Styling is nimmer aansprakelijk voor enig verlies van winst of goodwill of enige andere gevolgschade.

Toepasselijk recht en forum

De wetten van Nederland zijn van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een aankoop en verkoopovereenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend voorgelegd aan de Rechtbank te ‘s-Hertogenbosch, tenzij EMH Styling ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechter van de woonplaats van de kopers te brengen.

15% korting op je bestelling
  1. 15% korting bij aankoop van een Halsduk*
  2. Je ontvangt als eerste de nieuwtjes
  3. Je bent als eerste op de hoogte van de sales
  4. Gratis Halsduk styling advies (thuis (NL) of bij Halsduk) 

*Deze code is niet van toepassing op Limited Editions en sales.

Processing...

Zijden

Limited Edition

Cashmere

Merino wol

Made to order

One of a kind

Vesten

Lange kimonos

Overslag jurk

Broek

Wordt een Halsduk VIP member

*Deze code is niet van toepassing op Limited Editions en sales.