“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Welkom in de wereld van Halsduk

Ontdek het betoverende concept van Halsduk by Esmee en omarm exclusieve kimono style fashion en sjaals. Onze collectie bestaat uit prachtige kimono’s van zijde, wol en zelfs gerecycled denim, evenals kimono jasjes, kaftans, broeken en natuurlijk sjaals. Bij Halsduk staat oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit centraal. We ontwerpen stijlvolle en tijdloze mode voor de zelfbewuste vrouw.

Ons hart gaat uit naar het Nederlandse vakmanschap, daarom wordt een groot deel van onze collectie vervaardigd door de beste, voornamelijk Nederlandse ateliers. Elk item wordt met liefde gemaakt, of het nu gaat om made-to-order stukken, limited editions of one-of-a-kind ontwerpen.

Laat je onderdompelen in de wereld van Halsduk en ervaar de hoogwaardige vakmanschap, unieke ontwerpen en duurzame materialen. Ontdek de tijdloze schoonheid en de kracht van zelfexpressie. Bekijk nu onze collectie en omarm de elegantie van Halsduk by Esmee.

"Designed to look great long after the seasonal trend is dead"

Ervaar direct het verschil zodra je het ziet en voelt. Bij Halsduk worden alle materialen met uiterste zorg en liefde gemaakt. Kies voor het betoverende concept van Halsduk en laat je elegant omarmen door luxe, superzachte en hoogwaardige stoffen. Jouw Halsduk zal elke trend doorstaan en blijvend van tijdloze schoonheid zijn. Ontdek hoe duurzaamheid prachtig kan zijn.

Bij Halsduk gaan we met de tijd mee en passen we ons aan jouw stijl aan, niet andersom. Stap binnen in de fascinerende wereld van Halsduk en laat je verwelkomen door een scala aan mogelijkheden. Welkom in de wereld van Halsduk!

Esmee

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren