“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Het concept "Halsduk"

Ontdek het bijzondere concept van Halsduk by Esmee en omarm exclusieve kimono style fashion en sjaals.

Halsduk is Zweeds voor sjaal. Met de sjaal is waar het in 2016 allemaal mee begon. Rond 2019 is de collectie van Halsduk uitgebreid naar kimono style fashion. 

De collectie van Halsduk is voor de zelfbewuste vrouw die zich durft te onderscheiden zonder schreeuwerig te zijn. 

Esmee haar hart gaat uit naar het Nederlandse ambacht. Oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit staan bij Halsduk centraal. Daarom wordt een groot deel van haar collectie uitsluitend gemaakt bij Nederlandse top ateliers. Vaklieden die de meester coupeur opleiding hebben afgerond en jarenlange ervaring hebben binnen dit vakgebied. 

Haar collectie bestaat uit kimono style jasjes, vesten, zijden kimono’s, kaftan jurken en natuurlijk sjaals. Van zijde en Merino wol tot handgeweven of kasjmier. 

Elk item wordt met liefde gemaakt, of het nu gaat om made-to-order stukken, limited editions of one-of-a-kind ontwerpen. 

"Designed to look great long after the seasonal trend is dead"

“Met Halsduk wil ik je een beleving meegeven. Het is meer dan een kledingstuk of een accessoire. Het is een investering waar jij levenslang plezier van hebt. Van aankoop tot aan de verpakking, over ieder detail is nagedacht. 

Of het nu om de sjaal of het jasje gaat, je ziet en voelt direct het verschil. Alle materialen worden met uiterste zorg gekozen. Ieder item wordt met liefde gemaakt.

Het tijdloze design zorgt ervoor dat jouw Halsduk item iedere trend overleeft.”

Esmee

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren