“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

FAQ

Met liefde beantwoorden wij de veelgestelde vragen, om het aankoopproces van jouw favoriete Halsduk product zo makkelijk mogelijk te maken.

Iedere Halsduk wordt met liefde en zorg handgemaakt in Nederland, Italië of India.

De collectie van Halsduk wordt in kleine oplages gemaakt om grote voorraden te voorkomen. Het kan dus voor komen dat jouw maat op dat moment uit voorraad is. Is jouw maat niet op voorraad neem dan graag contact met ons op via info@emhstyling.nl

Van dit artikel is er 1 of maximaal 2 van gemaakt. Deze artikelen zijn uitsluitend verkrijgbaar via Halsduk by Esmee.

XS, één maat S/M, één maat L/XL.  (Europese confectiematen) 

S/M one size maat is voor een grote maat 36 tot en met een kleine maat 40. L/XL one size maat is maat 40/42. 
Gebaseerd op EU confectiematen. 
Met uitzondering van de ‘ready to wear’ items, levert Halsduk ook maten op bestelling. (Custom Made). Voor meer informatie over custom made, neem dan graag contact met ons op via info@emhstyling.nl.
Heb je interesse in een item van Halsduk maar je maat en/of je kleur zit er niet bij? Of twijfel je over de maten? Of wil jij jezelf of een dierbare een bijzondere shop ervaring cadeau geven? 
 
Halsduk biedt de custom made service. In het atelier kijken we welke maat jou het beste past. Je kunt kiezen uit diverse stoffen in verschillende kleuren. 
 
Onder het genot van een drankje en een lekkernij kan jij op je gemak en in alle rust de collectie van Halsduk ontdekken en passen. 
Was jouw Halsduk niet zelf!  Wil jij een lange tijd van jouw Halsduk genieten en de kwaliteit van jouw Halsduk behouden? Dan adviseren wij een reiniging bij een stomerij. 

Bij iedere Halsduk wordt een certificaat geleverd. Op dit certificaat vind je de eigenschappen van de stof/het materiaal waarvan jouw Halsduk gemaakt is. 

Iedere Halsduk wordt met liefde en zorg verpakt in een luxe giftbox voorzien van een certificaat. 

De webshop van Halsduk is gekoppeld aan Mollie. Je kunt betalen via iDEAL, Visa, MasterCard, American Express en Maestro.

Ja dat kan. Meer informatie vind je in onze Retour voorwaarden

Wij doen er alles aan om jouw bestelling conform de bevestigde levertijd te leveren. Mocht jij je bestelling niet ontvangen hebben, neem dan graag contact met ons via info@emhstyling.nl.

We heten je van harte welkom bij Halsduk Society. Hier kan jij jezelf aanmelden voor de Halsduk nieuwsbrief. 

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren