“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Kasjmier sjaal

Over Halsduk by Esmee

Welkom in de online boetiek van Halsduk by Esmee. HET atelier voor Kimono style fashion & Sjaals.

Halsduk by Esmee onderscheidt zich door het bieden van unieke stuks. Onze collectie wordt in kleine aantallen, limited editions of one-of-a-kind gemaakt. Ieder item wordt met liefde en aandacht gemaakt, zodat jij langer draagplezier hebt van jouw Halsduk.

Kasjmier sjaal

Ontdek de verfijnde kasjmier sjaal van Halsduk. Een perfecte combinatie van kasjmier, zijde en fijne wol. Deze stijlvolle sjaal is een tijdloos accessoire dat bij iedere outfit past. Met zijn veelzijdigheid kan de sjaal op verschillende manieren gedragen worden, waardoor je eindeloos kunt variëren en je eigen unieke look kunt creëren.

De print

Wat deze kasjmier sjaal echt bijzonder maakt, zijn de opvallende prints. De sjaal is versierd met Dalarna paardjes en vissen. De Dalarna paardjes zijn kleine, handbeschilderde houten paardbeeldjes uit de regio Dalarna in Zweden. Ze zijn een belangrijk symbool van geluk en welvaart in de Zweedse folklore. De vis heeft verschillende betekenissen in diverse culturen, waaronder compassie, creativiteit, rijkdom, welvaart, kennis en wijsheid. Naast de Dalarna paardjes en vissen vind je ook bloemenprints en andere traditionele patronen die voortkomen uit de rijke Zweedse folklore.

De kasjmier sjaal Folklore combineert de Zweedse cultuur en symboliek op een prachtige manier en op een unieke manier door Esmee bij elkaar gebracht in deze carré sjaal.  Bestel vandaag nog deze unieke sjaal in onze webshop en voeg een vleugje Zweedse traditie en elegantie toe aan je garderobe.

Overige informatie

Halsduk Folklore kasjmier sjaal is verkrijgbaar in 4 kleuren: beige, grijs, kobaltblauw en grijze kleurenmix.

Afmeting: 100 x 100 cm

Print ontwerp: Origineel by Halsduk, geïnspireerd op Scandinavië.

Waar te bestellen?

De kasjmier sjaal kan je online bestellen in de webshop van Halsduk, maar je kan ook een private shop afspraak in het atelier van Halsduk. Naast dat je de kasjmier sjaals kan voelen en zien, krijg je ook diverse styling tips. 

Kasjmier sjaal

Iedere Halsduk reist mee met de tijd en past zich aan jou aan. De materialen zijn met liefde en zorg gekozen. Met aandacht voor mens, dier en milieu. 

“We do not only care for materials, but we also care about you”

Het concept

Halsduk by Esmee, het atelier van exclusieve kimono style fashion en sjaals. Kimono’s (van zijde, wol en zelfs gerecycled denim), kimono jasjes, kaftans en sjaals natuurlijk. Met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit ontwerpt Esmee stijlvolle en tijdloze mode voor de zelfbewuste vrouw. Haar hart gaat uit naar het Nederlandse vakmanschap. Daarom wordt een groot deel van haar collectie geproduceerd door de beste, voornamelijk Nederlandse ateliers: Ready to wear, made to order, limited editions en one of a kind.

Je ziet en voelt het meteen. Alle materialen zijn met zorg en liefde gemaakt. Door te kiezen voor het concept Halsduk laat jij je stijlvol omarmen door rijke, super zachte en hoogwaardige stoffen en zal jouw Halsduk elke trend overleven. Zo mooi kan duurzaamheid zijn. Halsduk gaat met zijn tijd mee en past zich aan jou aan. En niet andersom. Welkom in de wereld van Halsduk!

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren