“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Kimono jasje

Kimono jasje

Een kimono jasje dat je niet op iedere hoek van de straat ziet. Uniek, elegant, stijlvol en draagbaar. Van casual tot chic. De jasjes van Halsduk worden gemaakt van o.a. dead stock designer stoffen. Deze stoffen krijgen bij Halsduk een tweede leven. Maar ook van bijzondere jacquard stoffen of recycled denim stoffen. Afhankelijk van het stof aanbod wordt er van een kimono jasje 1 of soms 2 à maximaal 3 jasjes gemaakt. Een kimono jasje draagt niet alleen zeer comfortabel, maar dit jasje heeft ook een elegante en vrouwelijke stijl. Het kimono jasje is niet tijd gevoelig, daardoor past het dit jasje bij alle trends. Het kimono jasje is een must have in jouw garderobe. 

Over Halsduk by Esmee

Welkom in de online boetiek van Halsduk by Esmee. HET atelier voor Kimono style fashion & Sjaals.

Halsduk by Esmee onderscheidt zich door het bieden van unieke stuks. Onze collectie wordt in kleine aantallen, limited editions of one-of-a-kind gemaakt. Omdat ieder item met liefde en aandacht wordt gemaakt, heb jij langer draagplezier van jouw Halsduk.

Waar te bestellen?

Het kimono jasje kan je online bestellen in de webshop van Halsduk, maar je kan ook een private shop afspraak boeken in het atelier van Halsduk. Naast dat je de kimono jasjes kan voelen en zien, krijg je ook diverse styling tips. 

Kimono jasje

Iedere Halsduk reist mee met de tijd en past zich aan jou aan. De materialen zijn met liefde en zorg gekozen. Met aandacht voor mens, dier en milieu. 

“We do not only care for materials, but we also care about you”

Het concept

Halsduk by Esmee, het atelier van exclusieve kimono style fashion en sjaals. Kimono’s (van zijde, wol en zelfs gerecycled denim), kimono jasjes, kaftans en sjaals natuurlijk. Met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit ontwerpt Esmee stijlvolle en tijdloze mode voor de zelfbewuste vrouw. Haar hart gaat uit naar het Nederlandse vakmanschap. Daarom wordt een groot deel van haar collectie geproduceerd door de beste, voornamelijk Nederlandse ateliers: Made to order, limited editions en one of a kind.

Je ziet en voelt het meteen. Alle materialen zijn met zorg en liefde gemaakt. Door te kiezen voor het concept Halsduk laat jij je stijlvol omarmen door rijke, super zachte en hoogwaardige stoffen en zal jouw Halsduk elke trend overleven. Zo mooi kan duurzaamheid zijn. Halsduk gaat met zijn tijd mee en past zich aan jou aan. En niet andersom. Welkom in de wereld van Halsduk!

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren