“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Exclusieve sjaals

Halsduk by Esmee onderscheidt zich door het creëren van sjaals die je niet op iedere hoek van de straat vindt. Zijden sjaals, kasjmier sjaals, Merino wollen sjaals en handgeweven sjaals. De sjaals worden in kleine oplages of one of a kind gemaakt. Esmee ontwerpt haar eigen prints, deel geïnspireerd op Scandinavië. De sjaals worden in Nederland, Italië en India gemaakt. Daarnaast heeft Esmee een Limited Edition sjaals ontwikkeld in samenwerking met de kunstenaars Joris van Spaendonck en Slava Fokk. 3 van hun kunstwerken zijn vertaald naar 3 zijden sjaals in een oplage van 10 stuks per kunstwerk. Zeer exclusief dus!

Het ontwerp

Bij het ontwerpen van de sjaals, wordt niet alleen gekeken naar de print en de kleuren, maar ook naar de kwaliteit van de garens. Deze moeten niet alleen van een hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook van een zachte kwaliteit die niet jeukt. Niets is zo vervelend als een sjaal die kriebelt in je nek.

Ben je op zoek naar een sjaal, een zijden sjaal, kasjmier sjaal, Merino wollen sjaal, carré sjaal of one of a kind handgeweven sjaals die niet jeukt, dan ben je bij Halsduk aan het juiste adres. 

De handgemaakte sjaals variëren ieder seizoen en worden in kleine oplages gemaakt. Zo blijft deze collectie exclusief. 

Waar te bestellen?

De sjaal kan je online bestellen in de webshop van Halsduk, maar je kan ook een private shop afspraak boeken in het atelier van Halsduk. Naast dat je de sjaals kan voelen en zien, krijg je ook diverse styling tips hoe de sjaal te dragen of te knopen. 

sjaals Halsduk by Esmee

Iedere Halsduk sjaal reist mee met de tijd en past zich aan jou aan. De materialen zijn met liefde en zorg gekozen. Met aandacht voor mens, dier en milieu. 

“We do not only care for materials, but we also care about you”

Het concept

Halsduk by Esmee, het atelier van exclusieve kimono style fashion en sjaals. Kimono’s (van zijde, wol en zelfs gerecycled denim), kimono jasjes, kaftans en sjaals natuurlijk. Met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit ontwerpt Esmee stijlvolle en tijdloze mode voor de zelfbewuste vrouw. Haar hart gaat uit naar het Nederlandse vakmanschap. Daarom wordt een groot deel van haar collectie geproduceerd door de beste, voornamelijk Nederlandse ateliers: Ready to wear, made to order, limited editions en one of a kind.

Je ziet en voelt het meteen. Alle materialen zijn met zorg en liefde gemaakt. Door te kiezen voor het concept Halsduk laat jij je stijlvol omarmen door rijke, super zachte en hoogwaardige stoffen en zal jouw Halsduk elke trend overleven. Zo mooi kan duurzaamheid zijn. Halsduk gaat met zijn tijd mee en past zich aan jou aan. En niet andersom. Welkom in de wereld van Halsduk!

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren