“Where fashion is designed to look great long after the seasonal trend is dead”

Lookbook Halsduk by Esmee

Wat trek je aan naar een bruiloft?

Je hebt binnenkort een bruiloft of een feest. Je wilt goed voor de dag komen, maar je weet niet wat je aan moet trekken. Met de handen in je haar sta je voor jouw kledingkast. Wat trek je aan?

kaftan jurken Halsduk by Esmee | Lederen handtas Méa Méa
Kaftan jurken by Halsduk | Lederen handtas Méa Méa

Dresscode

Bij een bruiloft of een feest wordt vaak op de uitnodiging gezet wat de dresscode is. Wat is een dresscode? Het is een richtlijn voor een bepaalde kledingstijl. Een dresscode wordt gevraagd om een bepaalde sfeer of formaliteit te creëren. De meest voorkomende dress codes zijn; black tie, cocktail, smart casual en casual. Check daarom eerst goed de dresscode, voordat je in alle enthousiasme een nieuwe outfit aanschaft.

Welke outfit kies je?

Je weet de dresscode. Maar welke outfit kies je? Iets wat je eenmalig aan kan of wat je graag daarna ook nog wilt dragen? Kies je voor eenmalig, kijk dan eens op de site van een high end kledingverhuur bedrijf, zoals bijvoorbeeld, Circle Closet en Rerun. Daar vind je de mooiste designer stukken. Wil je graag iets dragen wat je daarna ook nog aan kan? Dan is de kaftan jurk of een kimono stijl jurk de ideale oplossing. Deze jurken zijn tijdloos, elegant en stijlvol. Heb je een black tie feest, dan draag je een lange jurk. Bij een cocktail party draag je meestal een kortere jurk. Is de dresscode smart casual of casual, dan mag je zowel lang als kort dragen. Wanneer je voor een uni kleur jurk kiest, dan kan je met accessoires je look een extra touch geven. Draag je een stof met meer glans en een print, houd dan de accessoires wat meer ingetogen.

Jurk by Halsduk | Lederen handtas Méa Méa

Finishing touch

Je hebt je jurk gekozen, maar nu nog de finishing touch. Handtas, sieraden en schoenen. Ik deel je mijn favorieten.

Inhoud

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren